Sökning: "mango"

Visar resultat 11 - 15 av 31 uppsatser innehållade ordet mango.

  1. 11. Portionering av fryst, tärnad frukt

    M1-uppsats, Mälardalens högskola/Akademin för innovation, design och teknik

    Författare :Ema Marble; Ylva Fredriksson; [2018]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Kostia är ett relativt nytt företag som producerar och säljer smoothies. Det går bland annat att beställa dagliga leveranser av smoothies eller större mängder till events. LÄS MER

  2. 12. Improving Image Based Fruitcount Estimates Using Multiple View-Points

    Master-uppsats, Linköpings universitet/Datorseende

    Författare :Madeleine Stein; [2016]
    Nyckelord :Computer vision; epipolar geometry; fruit count; fruit yield; mango; mono camera; lidar;

    Sammanfattning : This master-thesis presents an approach to track and count the number of fruit incommercial mango orchards. The algorithm is intended to enable precision agri-culture and to facilitate labour and post-harvest storage planning. LÄS MER

  3. 13. The Hidden Value of House and Home : An analysis of the social and physical setting in The House on Mango Street

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap

    Författare :Ivy Fredriksson; [2016]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 14. Orbit Determination Analysis for SSAPurposes

    Master-uppsats, KTH/Rymd- och plasmafysik

    Författare :Matteo Crimella; [2015]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Space Situational Awareness (SSA) is the characterization of the space environmentand of space activities. The fundament of SSA is the access to information about theorbit of space objects. There exist several techniques to determine the orbit of objects inspace, both from space-based and from ground-based observations. LÄS MER

  5. 15. Utveckling av en fiberberikad probiotisk fruktdryck

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för kemi och biomedicin (KOB)

    Författare :Liza Jonsson; [2014]
    Nyckelord :Probiotika; Lactobacillus plantarum 229v; resistent maltodextrin; fibersol; ProViva;

    Sammanfattning : The purpose of this study was to investigate whether resistant maltodextrin is suitable as a fiber source in the probiotic fruit drink ProViva Mango without affecting the probiotic bacterium Lactobacillus plantarum 299v, viscosity or the sensory experience of the drink. Resistant maltodextrin is produced from hydrolyzed corn starch and is classified as a soluble dietary fiber. LÄS MER