Sökning: "matkoncept"

Hittade 4 uppsatser innehållade ordet matkoncept.

  1. 1. Tid som kvalitetsfaktor inom digitala restauranger : En fallstudie över tillagningsprocessen hos värdrestaurangerna för en organisations matkoncept

    Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknik

    Författare :Benjamin Möller; Anton Götrich; [2021]
    Nyckelord :Lean; Six Sigma; Food industry; Tidseffektivisering; kvalitetsledning; food delivery; matleveranser; hämtmat;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Food truck som ett nytt fenomen i Skåne

    Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Sektionen för lärande och miljö

    Författare :Hilda Fromell; Regina Winter; [2016]
    Nyckelord :Food truck; snabbmat; marknadsmix; kommunikation;

    Sammanfattning : Food truck is a mobile restaurant business which originates from the United States, and can now be seen also in Sweden. There are specific guidelines regarding the food that are served from the food trucks rolling the streets of Skåne from 2013. LÄS MER

  3. 3. Ett matkoncept utifrån fyra informanters upplevelser

    Kandidat-uppsats, Ämnesavdelningen för pedagogik

    Författare :Löw Helena; [2009]
    Nyckelord :Upplevelse; pedagogik; beteende; attityd;

    Sammanfattning : På uppdrag av ett företag i Stockholm är syftet för denna studie att undersöka hur några av företagets tidigare kunder upplevt kostkonceptet Exclusive . Uppdraget är vidare att se hur konceptet har påverkat kundernas kostbeteende samt hur detta har förändrat deras kostvanor utifrån deras egna upplevelser. .. LÄS MER

  4. 4. Picknick i Paradiset - kulinarisk turism på Österlen

    Magister-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för tjänstevetenskap

    Författare :Jenny Reithe; Sophia Trossvik; [2007]
    Nyckelord :kulinarisk turism; rörlighet; plats; upplevelse; identitet; äkthet; picknickkoncept; österlen.; Tourism; Turism; Social Sciences;

    Sammanfattning : Vårt syfte är att undersöka på vilket sätt kulinarisk turism har potential att särskilja en region från andra. Vår empiriska studie tar sin utgångspunkt i ett regionalt matkoncept, en picknickkorg, och dess förmåga att synliggöra fem begrepp; rörlighet, plats, upplevelse, identitet och äkthet. LÄS MER