Sökning: "organic coffee"
Visar resultat 1 - 5 av 24 uppsatser innehållade orden organic coffee.
1. Innovation for Climate Change Adaptation in Costa Rican Coffee Production: A comparative analysis of cooperatives in the coffee regions Guanacaste & Tarrazú
Master-uppsats, Lunds universitet/Ekonomisk-historiska institutionenSammanfattning : Latin America is predicted to experience losses of almost 90% of land suitable for coffee production due to climate change by 2050. Simultaneously, worldwide coffee demand is increasing steadily and is expected to grow continuously due to new emerging niche markets. LÄS MER
2. Grön, grönare, greenwashing : En kvalitativ textanalys av hur greenwashing uttrycks i förpackningsdesign
Kandidat-uppsats, Karlstads universitet/Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap (from 2013)Sammanfattning : Medan många företag ställer om till grön produktion och marknadsför dessa gröna initiativ, utnyttjar vissa företag denna trend genom greenwashing, vilseledande marknadsföring som inte håller det som lovas. Trots att greenwashing är ett allvarligt problem för samhälle, företag och individ, finns väldigt lite forskning, specifikt kring greenwashings visuella uttryck, eller executional greenwashing. LÄS MER
3. Kan miljömärkningar bidra till ett jordbruk inomplanetära gränser med en grundläggandelevnadsstandard?
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för ekoteknik- och hållbart byggandeSammanfattning : The production of food has increased over time due to modern agriculture methods. However, thisincrease has partly occurred at the expense of environmental and human health. LÄS MER
4. Assessment of the impact of the Black Coffee Twig Borer, Xylosandrus compactus infestation in Ugandan small-scale coffee gardens, and the potential of its suppression through repellence in conjunction with push-pull technology
Master-uppsats, SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Sammanfattning : Coffee production in Uganda is an important means of income for smallholder farmers and extensively supports rural livelihoods. It contributes to about 20- 30% of the annual export revenue of the country. Yet, coffee production is challenged by many factors. LÄS MER
5. Influence of divalent cations on extraction of organic acids in coffee
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Kemiska institutionenSammanfattning : .... LÄS MER