Sökning: "restaurangkoncept"

Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade ordet restaurangkoncept.

  1. 1. Happy Pepper´s : Ett koncept för en snabbmats restaurang

    Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Högskolan i Halmstad/Akademin för ekonomi, teknik och naturvetenskap

    Författare :Samuel Nsonga; [2020]
    Nyckelord :Fast-food; vegetarianskt; Set-based Design; snabb mat; restaurang; Sverige;

    Sammanfattning : I takt med att världen förändras i varje hörn, från teknikindustrin och medicinindustrin till klimatförändringar, så förändras snabbmats industrin och människornas sätt att konsumera snabbmat. Och I takt med att den temperaturen stiger överallt i världen, nordpolen och sydpolen smälter, så ökar risken för försumning och utspädningen av den kött och kycklingberikade globala snabbmats industrin. LÄS MER

  2. 2. Hållbara restaurangkoncept i upplevelseindustrin -En uppsats om konceptrestauranger i Göteborg

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Pauline Ojala; Fredrik Samuelsson; [2017-08-02]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 3. Marknadsföring och schysst käk, ett gott mål med hållbar eftersmak : En studie om marknadsföring av hållbarhet, konsumtion och studenters restaurangval

    Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Umeå universitet/Företagsekonomi

    Författare :Magnus Kallin; Frida Unelid; [2017]
    Nyckelord :Hållbarhet; hållbar marknadsföring; restauranger; konsumtion; marknadsföring av hållbarhet; kännedom; attityd;

    Sammanfattning : Hållbarhet i kontext av konsumtion och företagande är ett aktuellt och väl omdiskuterat ämne inom politiken och den moderna samhällsekonomin i världen. Konsumtionen är central för samhällets tillväxt tillika det som orsakat de sociala, ekologiska och ekonomiska problemen i världen idag. LÄS MER

  4. 4. Restaurangkoncept : Marknadsföring efter målgrupp

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Rebecka Hedlund; Nike Lind; [2016]
    Nyckelord :Restaurangsegmentering; gästsegmentering; restaurang och marknadspositionering;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 5. Restaurangkoncept

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

    Författare :Jonatan Fällgren; Josefin Karlsson; Charlotta Nordevik; [2014-06-26]
    Nyckelord :FAMM; Fine Dining; Koncept; FAMM; FiKonkurrenskraftighet;

    Sammanfattning : Med hänvisning till hur fine dining restauranger i Sverige idag läggs ned alternativt byter koncept föreföll det relevant att undersöka vilka betydelsefulla faktorer som avgör huruvida ett fine dining koncept blir konkurrenskraftigt. Med hänvisning till detta formulerades syftet att identifiera betydelsefulla faktorer som bidrar till ett konkurrenskraftigt fine dining koncept. LÄS MER