Sökning: "serv"
Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade ordet serv.
1. Säkerhetslager dimensionering med hjälp av artikelklassificering och integrering i sälj och verksamhetsplaneringsprocessen (S&OP) : En fallstudie genomförd på Invacare REA
Magister-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för ekonomistyrning och logistik (ELO)Sammanfattning : Bakgrund: För att företag ska lyckas uppnå en önskad servicenivå krävs ettsäkerhetslager. Vid för litet säkerhetslager riskerar företag att inte kunna levereramedan man vid för stora lager riskerar att binda ohållbart mycket kapital. För atteffektivisera och underlätta styrningen kan man dela in artiklar i olika klasser. LÄS MER
2. Gestaltning av ett stadsnära vattenrum : en fallstudie i Kalmar
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, SLU/Dept. of Urban and Rural DevelopmentSammanfattning : Syftet med fallstudien är att vidga synsättet kring gestaltning av vattennära miljöer och vattenrum och undersöka hur man kan in¬förliva vattenrummet i stadslivet. Resultatet visar hur Kalmars vatt¬enrum kan utvecklas som stadsrum med bättre förut¬sättningar för ett ökat stadsliv. Studien har en extern uppdrags¬givare, Kalmar kommun. LÄS MER
3. "Jag har bara positivt att säga i att ha män på arbetsplatsen" : En kvalitativ intervjustudie om enhetschefers syn på män i hemtjänsten
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/SocialhögskolanSammanfattning : Abstract Author: Madelene Colliander and Malin Götskog Title: “I have only positive things to say in having men at the workplace” – A qualitative interview study of unit managers view of men in home care services Supervisor: Karin Kullberg Assessor: Anna Rypi The aim of our study was that from a gender theory analyze unit managers, in home care services, vision regarding men as home carers. What we among other things wanted to know was if the unit managers felt that the male home carers contributed with anything that the female home carers didn’t. LÄS MER
4. Untargeted metabolomics to assess effects of rye diet enriched with plant protein and fermentable fiber on appetite
Master-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : Rye products are known to more effective decrease different aspects of subjective appetite compared to low fiber wheat bread. Nutritional composition and structural properties, such as dietary fiber components and grain integrity are thought to play roles in the satiating mechanism behind this appetite reduction. LÄS MER
5. LSPs employees’ perception of customer service : How it influences the brand
Master-uppsats, Högskolan i Jönköping/IHH, Centre of Logistics and Supply Chain ManagementSammanfattning : Purpose - The purpose of this research is to analyse how employees’ perception of customer service is linked to the brand. The aim is to analyse the connections between brand and the employees’ perceptions and develop managerial implications based on those findings. Problem – Davis et al. LÄS MER