Sökning: "service och värdskap"
Visar resultat 1 - 5 av 13 uppsatser innehållade orden service och värdskap.
1. Värdskap i öppna kök : En studie utifrån kockar, restaurangchefer och restaurangägares perspektiv
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Enheten för restauranghögskolanSammanfattning : De senaste trettio åren har forskningen angående måltidsupplevelser ökat och delar som mötet, service, trender och värdskap har stått i fokus. Måltidsupplevelsen har beskrivits utifrån både gästens och producenten perspektiv på måltiden, men inte utifrån kocken. LÄS MER
2. Värdskapets roll i en rekryteringsprocess inom restaurang
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. Vikten av service och värdskap? : Ur gästens perspektiv i restaurangverksamheter
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
4. Värdskap inom hotellbranschen : En kvalitativ studie om hotell i Stockholmsområdet
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknikSammanfattning : I takt med att resandet ökar, har även konkurrensen mellan hotell ökat. För att hotell skall få återkommande gäster och goda recensioner av befintliga gäster behöver de sticka ut bland konkurrenterna. Ett sätt att göra detta är genom värdskap. LÄS MER
5. Service recovery : Vilka strategier har hotell som arbetar med service recovery?
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER