Sökning: "ta med kaffe"
Visar resultat 11 - 15 av 38 uppsatser innehållade orden ta med kaffe.
11. Konceptframtagning av en kaffekvarn : Formspråket och dess betydelse för en enhetlig produktserie
M1-uppsats, Karlstads universitet/Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap (from 2013)Sammanfattning : 3temp har i dagsläget ett mindre utbud av noggrant utvalda, högkvalitativa kaffemaskiner. Deras ambition med projektet har varit att bredda deras utbud, detta genom att ta fram ett koncept av en kaffekvarn som skall ge 3temp en möjlighet att täcka en större del av kaffemarknaden. LÄS MER
12. Fyra nyanser av Fika : En intervjustudie
Kandidat-uppsats, Linköpings universitet/Avdelningen för kulturvetenskaper, KVASammanfattning : Fikan är en central del i svensk kultur och en inkörsport i svensk gemenskap varför det är bland de första orden en nyanländ får lära sig. Men det är inte alltid helt klart vad konceptet innebär. LÄS MER
13. Hållbarhetsmärkningar – en möjligt hållbar kommunikationsväg - En studie ur ett konsumentperspektiv på hållbarhetsmärkningar inom kaffeindustrin
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Bakgrund Det cirkulerar idag en väldigt stor mängd olika hållbarhetsmärkningar med fokus på miljömässig samt social hållbarhet. Denna mängd märkningar gör det svårt för konsumenten att genom de navigera sig till ett hållbarhetsmedvetet val. LÄS MER
14. Trade barriers on EU's agricultural market : are farmers producing maize and the cocoa- & coffee industry in EU protected by tariffs?
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of EconomicsSammanfattning : The purpose and aim for this thesis is to determine if the European Union uses tariffs on cocoa, coffee and maize and the Common Agricultural Policy in such a way that it protects European farmers and workers on behalf of farmers and workers in less developed countries. The aim has been fulfilled both by a theoretical study and by calculations tariff escalation and the effective rate of protection on the three crops. LÄS MER
15. Framtagning av en ergonomisk produkt för servering av dryck på flygplan : Fallstudie hos August Lundh
Master-uppsats, Mälardalens högskola/Akademin för innovation, design och teknikSammanfattning : To prevent damage to the cabin crew an optimal coffee- and teapot in a number of aspects in airline catering was developed, so called “SAS-kannan”. It was launched in 1980 and has been manufactured in over 300 000 copies, which has worn out the mold and it is in need of replacement. LÄS MER