Sökning: "upplevd kvalité"

Visar resultat 1 - 5 av 32 uppsatser innehållade orden upplevd kvalité.

  1. 1. Understanding the Building Processes of a Net-Zero Energy Building : A follow-up study on an energy effective campus building and interactions between the occupants and the smart HVAC system

    Master-uppsats, KTH/Hållbara byggnader

    Författare :Ajaysingh Patil; [2023]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Net-Zero Energy Buildings (NZEBs) have emerged as a result of rapid advancements in the construction industry and the growing demand forsustainable buildings. However, this progress has led to a potential gap in information dissemination between policy makers and buildingprofessionals. LÄS MER

  2. 2. Tränare-idrottare relation, idrottsidentitet och motivationsklimats påverkan på emotionell och fysisk utmattning hos unga elitsatsande ungdomar : en kvantitativ undersökning

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Halmstad/Akademin för hälsa och välfärd

    Författare :Engström Pernilla; [2023]
    Nyckelord :Sports Burnout; Emotional and Physical Exhaustion; Coach-Athlete Relationship; Sports Identity and Motivational Climate; Idrottslig Utbrändhet; Emotionell och Fysisk Utmattning; Tränare- idrottare relation; Idrottsidentitet och Motivationsklimat;

    Sammanfattning : Studiens syfte var att undersöka huruvida upplevd kvalité på tränare- idrottare relation (närhet, engagemang och komplement), idrottsidentitet och motivationsklimat (prestationsorienterat- och uppgiftsorienterat-motivationsklimat) kan predicera symptom på utbrändhetsdimensionen emotionell och fysisk utmattning hos unga elitsatsande ungdomar lagidrottare. Ungdomarna kombinerar sin elitsatsning med att gå utbildning RIG eller NIU. LÄS MER

  3. 3. Köpbeteende hos studenter gällande val av laptop : Varumärkeslojalitet och påverkan av referensgrupper

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för handel och företagande

    Författare :Robin Kedmark; Adam Tewodros; [2022]
    Nyckelord :Laptops; Consumer behaviour; Brand loyalty; Brand awareness; Reference groups; Word of mouth; Perceived quality; Laptops; Konsumentbeteende; Varumärkeslojalitet; Varumärkeskännedom; Referensgrupper; Word of mouth; Upplevd kvalité;

    Sammanfattning : This study examines students in Sweden between the ages of 20-30 and examines their purchasing behaviour regarding choice of laptops. This paper will study the effects of brand loyalty and reference group and how it affects the consumers choice of brand. This study uses a qualitative method to gather information. LÄS MER

  4. 4. Ljusintensitetstoleranser på belysningskomponenter interiört i bilar

    Kandidat-uppsats, Jönköping University/JTH, Byggnadsteknik och belysningsvetenskap

    Författare :Tove Lindh; Victor Elfström; [2022]
    Nyckelord :Lighting; car interior; differences; perceived quality; light tolerances; contrasts; quality; quality assurance; Belysning; bilinteriör; skillnader; upplevd kvalité; ljustoleranser; kontraster; kvalité; kvalitetssäkring;

    Sammanfattning : Interiör inredning i bilar idag är en faktor som konsumenter värderar högt. För att sticka ut i marknaden krävs det att alla delar upplevs högkvalitativa. Det medför att det ställs allt större krav på interiöra komponenter i bilen. LÄS MER

  5. 5. "Idag har mat blivit något mycket mer jag kan se fram emot" : En kvalitativ intervjustudie om före detta elitidrottares tankar kring hälsa, mat och måltider.

    Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

    Författare :Saga Georgsson; Marcus Andersson; [2022]
    Nyckelord :kost; kostvetenskap; mat; måltider; hälsa; idrott; elitidrott;

    Sammanfattning : BakgrundFysisk aktivitet ses vanligtvis som hälsosamt, men elitidrott kan i vissa fall vara tvärtom eftersom det vanligtvis medför en mycket stor belastning på kroppen och dessutom ställer stora krav på ätandet både vad gäller innehåll och tajming. Att avsluta en elitidrottskarriär kan därför föra med sig en del omställningar, inte minst när det gäller personens tankar kring hälsa, mat och måltider. LÄS MER