Sökning: "upplevelser restaurang"

Visar resultat 1 - 5 av 36 uppsatser innehållade orden upplevelser restaurang.

  1. 1. Meat me in the green : En litteraturstudie om sensoriska egenskaper för veganska och vegetariska livsmedelsprodukter

    Magister-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Clara Gillow Thorsén; [2023]
    Nyckelord :Sensory meat substitutes; semantic frames; taste; flavour; texture; preference; palatibility;

    Sammanfattning : Förståelse och intresset för mat och måltid ökar explosionsartat vilket medför större krav pålivsmedelsprodukter och upplevelser av en måltid där en produkt står i centrum.Produktutvecklare och gastronomer arbetar ständigt för att producera smakfulla livsmedelsom både är klimatsmarta och uppfyller konsumenternas krav på smak. LÄS MER

  2. 2. Delade upplevelser och förändrade smaker : En kvantitativ studie om hur användargenererat innehåll påverkar konsumenters attityder till restauranger

    Kandidat-uppsats, Mälardalens universitet/Akademin för ekonomi, samhälle och teknik

    Författare :Malin Augustsson; Isabelle Hedberg; [2023]
    Nyckelord :User-Generated content; Brand attitude; Attitude components; Restaurant; Purchase intention; Användargenererat innehåll; Varumärkesattityd; Attitydkomponenter; Restaurang; Köpintention;

    Sammanfattning : Forskningsfråga: I vilken grad påverkar användargenererat innehåll konsumenters tre dimensioner av attityder till företag i restaurangbranschen? Syfte: Syftet med studien är att undersöka hur användargenererat innehåll påverkar konsumenters varumärkesattityder till företag inom restaurangbranschen. Resultatet av att analysera de tre dimensionerna av attityder; kognition, affektion och konation kan hjälpa företag att förstå i hur stor grad användargenererat innehåll påverkar konsumenters varumärkesattityder. LÄS MER

  3. 3. Hushållens syn på matsvinn under Covid-19 pandemin : En förståelse om hur hushållens synsätt, kunskaper eller upplevelser kring matsvinn förändrats på grund av Covid-19 pandemin

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Anastasia Tokar; Rebecca Rylander; [2021]
    Nyckelord :Hushållsvinn; Svenska hushåll; Covid-19 pandemin; Förändringar;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. En balansgång mellan gatans värden : En studie av de boendes perspektiv på Swedenborgsgatan som sommargågata

    Master-uppsats, KTH/Urbana och regionala studier

    Författare :Matthias Forsberg; [2021]
    Nyckelord :Swedenborgsgatan; social plats; placemaking; Vistelsevärden; sommargågata; cykeltrafik;

    Sammanfattning : Den här studien undersöker det årligen återkommande gatuexperimentet kallat sommargågata som introducerades till utvalda Stockholmsgator sedan 2015. Det är en typ av delat utrymme enligt Stockholms stads ambition att öka tillgängligheten och framkomligheten för främst gång- och cykeltrafik, samt att skapa en urban plats med identitet och gemenskap via nya aktiviteter. LÄS MER

  5. 5. ”Det förtjänar man inte” : En studie om kvinnors tankar om #Metoo och upplevelser avsexuella trakasserier i restaurangkök

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Nora Bruno; Nikki Rådell; [2021]
    Nyckelord :#Metoo; sexuella trakasserier; the sex-role spillover theory; arbetsmiljö.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER