Sökning: "water content"
Visar resultat 11 - 15 av 1228 uppsatser innehållade orden water content.
11. A Case Study: Human Rights Violations in Gaza: A qualitative analysis of the UN’s responsibility under the principle of R2P to combat the violations of articles 3 & 13 of the UDHR in Gaza
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för globala studierSammanfattning : This case study examines how the United Nations (UN) is responsible, in accordance with the concept of the Responsibility To Protect (R2P), for combating the violations of articles 3 and 13 of the Universal Declaration of Human Rights (UDHR) in Gaza. These articles entail the right to life, liberty and security of person (article 3) and the right to freedom of movement and residence (article 13). LÄS MER
12. Influence of different carbon sources on methane fluxes in sediments of eelgrass beds and unvegetated areas: a case study on the Swedish west coast
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet / Institutionen för biologi och miljövetenskap; Göteborgs universitet / Institutionen för biologi och miljövetenskapSammanfattning : One of the best ways to mitigate climate change is through natural carbon sequestration. An efficient way to mitigate climate change is through carbon sequestration from coastal habitats. LÄS MER
13. Möjligheterna för återvinning eller återanvändning av kaseinfekterad betong
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, KTH/Skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH)Sammanfattning : Kvarteret Silverskopan som ligger i centrala Stockholm har sedan länge haft problem med fukt i fastigheterna. De mätningar som gjorts har visat tydliga resultat på höga fukt- och kaseinhalter. Kasein är ett protein som finns i mjölkprodukter och är ofarligt när det förekommer i torr miljö. LÄS MER
14. Environmental tool evaluation and databased benchmarking of sustainable packaging materials for Micvac technology
Master-uppsats, Lunds universitet/FörpackningslogistikSammanfattning : In recent years, microwave applications in the food products have attracted increasing attention by the food packaging industry and the consumers due to their convenience, low energy and water usage and short processing time giving them a sustainable advantage over competing technologies. In-pack pasteurization represents one of the fastest developing technologies in preparing and delivering safe and high quality ready-to-eat meals. LÄS MER
15. Kaolin-based coating colors with different rheological and water retention properties : Runnability on a lab-and pilot scale
Master-uppsats, Karlstads universitet/Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper (from 2013)Sammanfattning : Food packaging plays a crucial role in protecting and storing food to keep the products fresh and reduce waste. There is a need to increase the number of paper packages in the food industry to meet the growing demand. LÄS MER