Att vara ung i hotell- och restaurangbranchen : En kvalitativ studie kring ungas hälsa och erfarenheter av hotell- och restaurangbranschen
Sammanfattning: Syftet med denna studie är att granska vilka aspekter som påverkar unga personerserfarenheter av hotell- och restaurangbranschen. 6 Personer mellan 16-30 år har deltagitsom intervjupersoner och studien tenderar därför beskriva de ungas erfarenheter avhotell- och restaurangbranschen. Studier har visat att det finns flertalet aspekter sompåverkar de måendet och upplevelsen av servicebranschen och ett stort fokus hamnarframförallt på de relationer som uppstår mellan kollegor, chefer och gäster. Genom enkvalitativ undersökning i form av 6 intervjuer prövas teorin som uppsatsens påståendengrundar sig i och leder fortsatt till slutsatser och antaganden kring hur unga vuxna mårpå arbetsmarknaden idag och vad som påverkar detta.
HÄR KAN DU HÄMTA UPPSATSEN I FULLTEXT. (följ länken till nästa sida)