Samarbetet mellan restauranger i Umeå stad och livsmedels och råvaruproducenter i Umeå region

Detta är en Kandidat-uppsats från Umeå universitet/Enheten för restauranghögskolan

Sammanfattning: Arbetet belyser hur samarbetet mellan lokala råvaru- och livsmedelsproducenter och restauranger i Umeå fungerar idag. Syftet var att undersöka samarbetet mellan restauranger i Umeå och lokala livsmedel- och råvaruproducenter i Umeå region. Företrädare för restauranger och producenter från Umeå regionen har intervjuats med hjälp av semistrukturerade intervjuer. I resultatet redovisas att samarbeten mellan restauranger och producenter är beroende av enskilda individer. Vidare visar resultaten att de lokala producenterna efterfrågar ett distributionsnätverk och att en av de intervjuade producenterna är med i ett projekt där ett sådant distributionsnätverk är under uppbyggnad.

  HÄR KAN DU HÄMTA UPPSATSEN I FULLTEXT. (följ länken till nästa sida)