Strängnäs City Hall

Detta är en Magister-uppsats från KTH/Arkitektur

Författare: Veronika Jalas; [2019]

Nyckelord: Strängnäs; City Hall; Stadshall; glass; brick; ramp;

Sammanfattning: Strängnäs City Hall is a place for the people of Strängnäs to come together. The building is separated into two parts, one part for the people working in the building and one part for the public. The part for the workers consists of a traditional brick building with views overlooking the harbor. The public part has a glass facade, inviting people into the building. Inside the visitor moves through a café into the exhibition hall, up a ramp to the chambers, and further up to the restaurant with the rooftop terrace. The ramp connects the public part to the private part of the building on each level, both physically and visually, bringing the politicians and the residents of Strängnäs together.

  HÄR KAN DU HÄMTA UPPSATSEN I FULLTEXT. (följ länken till nästa sida)