Sökning: "Mattrender"
Hittade 4 uppsatser innehållade ordet Mattrender.
1. Närproducerat kontra ekologiskt : Hur värderar värmländska konsumenter begreppen?
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Mattrender : Slow food vs Fast food
M1-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : Uppsatsen är grundad på två aktuella mattrender. Den första är Slow Food som grundades av Carlo Petrini i strävan efter att alla råvaror skall framställas på ett sätt som inte skadar naturen, djurens välmående samt människans egen hälsa. LÄS MER
3. Är du med eller inte? : Mattrender skapar tillhörighet och uttrycker en identitet
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
4. Konsumenten i tillsatsdebatten
Kandidat-uppsats, Sektionen för Hälsa och SamhälleSammanfattning : Under de senaste tre åren i Sverige, har debatten varit intensiv angående livsmedelstillsatser i vår mat. Böcker, tidningsartiklar och debattprogram är några av medieaktörerna som ifrågasatt varför livsmedelsproducenter använder tillsatser. LÄS MER