Sökning: "Restaurang"

Visar resultat 21 - 25 av 860 uppsatser innehållade ordet Restaurang.

  1. 21. Doftar saltad mat mer än osaltad? : En sensorisk undersökning om tillsatt salt ökar upplevelsen av doft imat.

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Lovisa Öbrink; [2023]
    Nyckelord :salting-out; orthonasal; scent; cross-modality; aroma.; salting-out; ortonasal; doft; crossmodality; arom.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 22. Delade upplevelser och förändrade smaker : En kvantitativ studie om hur användargenererat innehåll påverkar konsumenters attityder till restauranger

    Kandidat-uppsats, Mälardalens universitet/Akademin för ekonomi, samhälle och teknik

    Författare :Malin Augustsson; Isabelle Hedberg; [2023]
    Nyckelord :User-Generated content; Brand attitude; Attitude components; Restaurant; Purchase intention; Användargenererat innehåll; Varumärkesattityd; Attitydkomponenter; Restaurang; Köpintention;

    Sammanfattning : Forskningsfråga: I vilken grad påverkar användargenererat innehåll konsumenters tre dimensioner av attityder till företag i restaurangbranschen? Syfte: Syftet med studien är att undersöka hur användargenererat innehåll påverkar konsumenters varumärkesattityder till företag inom restaurangbranschen. Resultatet av att analysera de tre dimensionerna av attityder; kognition, affektion och konation kan hjälpa företag att förstå i hur stor grad användargenererat innehåll påverkar konsumenters varumärkesattityder. LÄS MER

  3. 23. Välj rätt vanilj för pannacotta : En sensorisk bedömning för att undersöka konsumenters gillande av vaniljprodukter i pannacotta

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Evelina Börjesson; [2023]
    Nyckelord :Vanilla; Bourbon; Sensory Test; Consumers; Vanilla Panna cotta; Vanilj; Bourbon; Sensorisktest; Konsumenter; Vanilj Pannacotta;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 24. Den hotade östersjötorsken – En enkätundersökning med svenska restauranggäster och deras preferenser och associationer till torsk från Östersjön

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Hampus Fredlund; Henning Johansson; [2023]
    Nyckelord :Hållbarhet; Östersjön; Certifiering; Ursprung; Restaurang; Torsk.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 25. TRÄDGÅR'N

    Kandidat-uppsats, KTH/Arkitektur

    Författare :Ida Dalgren; [2023]
    Nyckelord :utbildningscenter; Ösmo; växthus; odling;

    Sammanfattning : Hur blir en familj på 4 personer självförsörjande på grönsaker? Hur beskär du ett fruktträd? Hur får du dina råvaror att hålla länge? Hur förädlar du dina råvaror? För att bromsa den globala uppvärmningen behöver vi arbeta parallellt på flera fronter. Genom att bruka jorden och odla lokalt skapar vi naturliga kolsänkor samtidigt som utsläppen från transporter minskar. LÄS MER