Sökning: "ICA Supply Chain"
Visar resultat 6 - 10 av 27 uppsatser innehållade orden ICA Supply Chain.
6. Food Waste from Swedish Grocery Stores; What can the grocery stores do to reduce it?
Master-uppsats, Göteborgs universitet/Graduate SchoolSammanfattning : The problem with food waste has become more and more evident during recent years and a reduction of the waste would be one important step towards a more sustainable society. The purpose of this comparative study is to examine how some Swedish grocery stores handle their food waste and compare if there are any differences between the three main actors on the Swedish grocery store market; Coop, ICA, and Hemköp. LÄS MER
7. A Study of Weather’s Impact on Consumption of Goods
Kandidat-uppsats, KTH/Optimeringslära och systemteoriSammanfattning : This bachelor thesis in applied mathematics and industrial engineering aims to determine if and how weather affects the consumption of goods at small grocery stores. To study this, we conducted a regression analysis based on sales data from an ICA Nära. LÄS MER
8. Big Data i Bygg - Vägen till bättre ekonomistyrning?
Master-uppsats, Lunds universitet/Teknisk logistikSammanfattning : Studien tar upp några konkreta förslag på hur tillämpningen av Big Data kan gå till i byggbranschen vilket kan exemplifieras med analyserade materialpriser, resursförbrukning per moment och kostnad för olika logistiska lösningar. Resultatet av studien påvisar att Big Data kan vara en väg till bättre ekonomistyrning. LÄS MER
9. Coopetition for innovative freight transport solutions in Swedish retail
M1-uppsats, Lunds universitet/Teknisk logistikSammanfattning : Many companies today strive to reduce their environmental impact. A potential strategy to reduce CO2 emissions is horizontal cooperation between actors on the same level of different supply chains. LÄS MER
10. Svinn av frukter och grönsaker - Fallet ICA Grossist
Master-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Svinn i livsmedelskedjan är ett aktuellt ämne både i branschen och på politisk nivå. En reduktion av matsvinn inom livsmedelsbranschen är intressant från både ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. LÄS MER