Sökning: "enzymatisk modifiering"
Hittade 3 uppsatser innehållade orden enzymatisk modifiering.
1. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : Olika typer av stärkelse är mycket viktiga råvaror i livsmedelstillverkning, inte bara som energirik kolhydrat utan även som en tillsats för att reglera livsmedels textur och viskosi- tet. Modifierad stärkelse kan tillverkas med hjälp av en rad olika kemiska, enzymatiska och fysikaliska metoder. LÄS MER
2. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : Olika typer av stärkelse är mycket viktiga råvaror i livsmedelstillverkning, inte bara som energirik kolhydrat utan även som en tillsats för att reglera livsmedels textur och viskosi-tet. Modifierad stärkelse kan tillverkas med hjälp av en rad olika kemiska, enzymatiska och fysikaliska metoder. LÄS MER
3. Enzymatisk modifiering av fiskolja - jämförelse mellan olika lipaser
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Utbildningar i HelsingborgSammanfattning : Enzymatisk modifiering av fiskolja - jämförelse mellan olika lipaser. I detta arbete studerades tre olika lipaser som katalyserade en metanolysreaktion i fiskolja. LÄS MER