Sökning: "framtidens konsumenter."

Visar resultat 1 - 5 av 59 uppsatser innehållade orden framtidens konsumenter..

  1. 1. Är “medelsvensson” den nya influencern? - En kvantitativ och jämförande studie om Gen Z-konsumenters förhållningssätt och tillit till influencer marketing och UGC, nu och i framtiden.

    Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Rebecka Dagberg; Ellen Johnson; Louise Hallersbo; [2023]
    Nyckelord :Influencer marketing; UGC; Gen Z; Sociala Medier; Tillit; Business and Economics;

    Sammanfattning : Titel: Är “medelsvensson” den nya influencern? - En kvantitativ och jämförande studie om Gen Z-konsumenters förhållningssätt och tillit till influencer marketing, nu och i framtiden. Seminariedatum: 2023-06-01 Ämne/kurs: FEKH29, Examensarbete i marknadsföring på kandidatnivå, 15 högskolepoäng Författare: Rebecka Dagberg, Louise Hallersbo, Ellen Johnson Handledare: Clara Gustafsson Nyckelord: Influencer marketing, UGC, Gen Z, sociala medier, tillit Syfte: Syftet med studien är att identifiera hur framtidens konsumenter i Sverige, Gen Z, förhåller sig till marknadsföringsstrategierna influencer marketing och betald UGC, idag och ett år framåt. LÄS MER

  2. 2. Drav som ingrediens i framtidens bröd

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Institutionen för naturvetenskap och teknik

    Författare :Jenny Ahlinder; [2023]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Drav är en biprodukt från ölbryggning som årligen produceras i stora volymer och som huvudsakligen består av skalrester från olika sädesslag. Att berika bröd med drav skulle potentiellt kunna öka möjligheterna att använda olika näringspåståenden vid profilering av brödprodukter, såsom högt fiberinnehåll och proteinkälla. LÄS MER

  3. 3. En intervjustudie om odlare av kulturspannmål i Norrland

    Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Urban and Rural Development

    Författare :Tilde Lindbäck; [2023]
    Nyckelord :kulturspannmål; odlare; norrländsk växtodling; småskalighet; motivation;

    Sammanfattning : En framtid med varmare klimat och mer oberäkneliga väderförändringar ställer krav på livsmedelsproduktionens anpassningsförmåga. Forskningen visar att en genetisk diversitet är viktig för att stärka resiliensen inom odlingslandskapet och stå emot framtidens utmaningar. LÄS MER

  4. 4. Per- och polyfluorerade alkylsubstanser (PFAS) i odlade alger för livsmedelskonsumtion

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Institutionen för naturvetenskap och teknik

    Författare :Nicolaie Kattah; [2022]
    Nyckelord :PFAS; algae; cultivation; consumption; limit value; pollution; sustainability.; PFAS; alger; odling; konsumtion; gränsvärde; förorening; hållbarhet.;

    Sammanfattning : Per- och polyfluorerade alkylsubstanser är framväxande syntetiska föroreningar som är spritt över alla ekosystem. Per- och polyfluorerade alkylsubstanser har fått ökad regulatoriska och allmän uppmärksamhet på grund av deras egenskaper av att vara persistenta, bioackumulerande i trofinnivåer och toxiska. LÄS MER

  5. 5. A qualitative study of hallway furniture design

    Master-uppsats, Lunds universitet/Innovation

    Författare :Linn Ekberg; Johanna Sjöblom; [2022]
    Nyckelord :Hallway furniture design; storage options; natural material; user adaption; furniture trends; Technology and Engineering;

    Sammanfattning : Detta examensarbete genomfördes i samarbete med AFRY och deras kund Homezan som specialiserar sig på design av möbler producerade i naturmaterial. Bakgrunden till arbetet myntades genom företagets önskan att utöka deras produktsortiment med hallmöbler. LÄS MER