Sökning: "restaurang analys"

Visar resultat 21 - 25 av 82 uppsatser innehållade orden restaurang analys.

  1. 21. Gråärtans potential i dessertens värld: : Sensorisk analys av baljväxtbaserade brownies

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Jonathan Larsson; Samuel Wallin; [2018]
    Nyckelord :Nutrition; Gastronomi; Sensorik; Gråärt; produktutveckling; Pisum Stivum; konsumenter; utbilda sensorisk panel; baljväxter; sensorik och kvalité; hållbar mat.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 22. Havets svarta guld : En beskrivande sensorisk analys av sex olika sorters ägg från acipenseridae

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Marcus Engberg; Eric Jangland; [2018]
    Nyckelord :kaviar; störarter; sensorik; beskrivande profiler; liking; Just-About-Right; CATA;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 23. Upplevelser av kostförändringar vid endometrios

    Magister-uppsats,

    Författare :Jenny Vennberg Karlsson; [2017-07-03]
    Nyckelord :Endometrios; kostförändring; hälsa;

    Sammanfattning : Syfte: Syftet med studien är att belysa upplevelsen av hälsa efter kostförändringar hos personer med endometrios. Bakgrund: Endometrios är ett tillstånd som drabbar cirka 10 procent av alla personer med kvinnliga könsorgan. LÄS MER

  4. 24. Andelstalsfördelning för gemensamhetsanläggningar i tredimensionella fastigheter

    Kandidat-uppsats, Högskolan Väst/Avdelningen för data-, elektro- och lantmäteriteknik

    Författare :Charlotte Blomberg; Linnea Söderqvist; [2017]
    Nyckelord :3D-fastighet; gemensamhetsanläggning; andelstal; tonkilometermetoden; hiss;

    Sammanfattning : För 3D-fastighetsbildning finns idag inget vedertaget sätt att fördela andelstal i gemensamhetsanläggningar. En anledning är att 3D-fastighetsbildning är relativt nytt och tidigare bara använts i begränsad omfattning men idag blir detta allt vanligare då städerna förtätas och växer på höjden. LÄS MER

  5. 25. Matching Performance Metrics with Potential Candidates : A computer automated solution to recruiting

    Kandidat-uppsats, KTH/Skolan för informations- och kommunikationsteknik (ICT)

    Författare :Oscar Melin; [2017]
    Nyckelord :Automation; Recruitment; Semantic Matching; Service industry; Hotel; Restaurant; Automatisering; Rekrytering; Semantisk matchning; Serviceindustri; Hotell; Restaurang;

    Sammanfattning : Selecting the right candidate for a job can be a challenge. Moreover, there are significant costs associated with recruiting new talent. Thus there is a requirement for precision, accuracy, and neutrality from an organization when hiring a new employee. LÄS MER