Sökning: "restaurang analys"
Visar resultat 6 - 10 av 82 uppsatser innehållade orden restaurang analys.
6. Optimering av beställningsrutiner och lagernivåer av färska råvaror hos en liten restaurang
Kandidat-uppsats, KTH/Matematisk statistikSammanfattning : Arbetet syftade till att finna en passande modell för Moraberg AB:s beställningsrutiner för två färskvaror av anledning att optimera lagernivåer och minska matsvinn. Då efterfrågan hos Moraberg AB var okänd togs en modell fram för att prediktera och undersöka ifall det fanns ett linjärt samband mellan ett par parametrar och efterfrågan. LÄS MER
7. Patogena mikroorganismer i vin, fruktvin, cider, öl & kombucha : En mikrobiologisk analys av opastöriserade drycker
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
8. Covid-19-pandemins konsekvenser på svenskt näringsliv - en Space Syntax analys
Master-uppsats, Lunds universitet/FastighetsvetenskapSammanfattning : I december 2019 upptäckte smittskyddsmyndigheten i Kina ett helt nytt virus som senare skulle visa sig spridas och bryta ut till en pandemi över hela världen. Viruset har sedan dess fått namnet SARS-CoV-2 och bidrar till sjukdomen Covid-19. LÄS MER
9. Svamp var det här
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
10. Småskaliga vinimportörer under kris : En studie om Systembolagets betydelse för småskaliga vinimportörers hantering av coronapandemin
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskapSammanfattning : Syftet med denna studie var att undersöka vilken betydelse Systembolagets har haft för fem småskaliga vinimportörer i Sverige under coronapandemin. Studien ville även undersöka hur coronapandemin påverkat vinimportörernas försäljning samt vilka lärdomar vinimportörerna tar med sig av coronapandemin i sitt framtida arbete. LÄS MER