Sökning: "restaurang analys"

Visar resultat 11 - 15 av 82 uppsatser innehållade orden restaurang analys.

  1. 11. Investigating usage patterns of shared electric scooters in Stockholm

    Master-uppsats, KTH/Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)

    Författare :Erik Lansner; [2021]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Hyrelskootrar har snabbt utvecklats till ett nytt alternativ för att ta sig fram i städer. Integrationen av dessa skotrar kräver ingen ändring i infrastrukturen vilket leder till att deras effekt på reseflödet är i hög grad okänd. LÄS MER

  2. 12. Hur skiljer sig smaken i odlad och vildfångad fisk : En sensorisk studie om smakskillnader mellan odlad och vildfångad fisk; gös och torsk.

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Alice Lindstrand; Oscar Gustafsson; [2021]
    Nyckelord :Fiskodling; Beskrivande sensorisk analys; RAS; Gös; Torsk;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 13. Från Östgötaslätten till matupplevelse : En kvalitativ studie av värdekedjan mellan producent, grossist och restaurang på en lokal marknad

    Kandidat-uppsats, Linköpings universitet/Företagsekonomi; Linköpings universitet/Filosofiska fakulteten

    Författare :Emma Gunnarsson Folkegård; Sebastian Olivares; [2020]
    Nyckelord :Valuechain; locally produced raw materials; local market; wholesale; added value; value-creating; producers; Värdekedja; lokalt producerade råvaror; lokal marknad; grossist; mervärde; värdeskapande; producent;

    Sammanfattning : Restaurangutläggen har ökat sedan 2010 och efterfrågan på lokalt producerad mat har ökat allt mer senaste tiden, vars syfte inte längre enbart syftar till att mätta idag. Trender har lett till att mervärden inom mat såsom kvalité, hållbarhet och ursprung efterfrågas, varpå restauranger har anpassat sig till detta för att skapa en matupplevelse. LÄS MER

  4. 14. Nymalet kaffe vs Färdigmalet kaffe : En sensorisk analys

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Jonathan Grozaj; Emil Johansson; [2020]
    Nyckelord :kaffe; sensorik; Konsumenttest; sensoriska egenskaper;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 15. Smaken av Lomas

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Paulina Alklind; Amanda Jonsson; [2020]
    Nyckelord :Klimatförändringar; Hållbarhet; Livsmedelssystem; Digital agrikultur; Sensorisk analys; Konsumenttest.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER