Sökning: "rice texture analysis"
Hittade 3 uppsatser innehållade orden rice texture analysis.
1. Shelf-life study of rice pudding: Differences in assorted rice varieties and how they change in texture over time
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : This master thesis was performed in collaboration with Orkla Foods Sweden AB. The aim of the study was to investigate rice pudding and how storage time affects the texture properties of the rice grains inside the pudding, and if this could be related to some of the properties of the raw rice. LÄS MER
2. Development of a Vegan, Protein-Rich, Probiotic Beverage
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : This project aimed to develop a vegan high-protein probiotic drink with two different tastes. The protein used should have similar quality as whey, amino acid score (AAS) 1.0. One aim was also to detect necessary processing steps. LÄS MER
3. Cultivation potential in Hambantota district, Sri Lanka : a minor field study
Magister-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskapSammanfattning : Populärvetenskaplig sammanfattning: För att öka tillgången på mat och att generera arbeten och inkomster är det angeläget för utvecklingsländer att öka produktionen inom jordbruket. En förutsättning för detta är att eliminera produktionshinder genom att dels förbättra jordbruksmetoder, dels identifiera olika områden som är lämpliga för olika typer av jordbruk. LÄS MER