Sökning: "hkk hälsa ekonomi och miljö"
Hittade 2 uppsatser innehållade orden hkk hälsa ekonomi och miljö.
1. Vegetarisk mat i Hem- och konsumentkunskap : En kvalitativ intervjustudie om lärarnas uppleveser kring vegetarisk mat i HKK
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskapSammanfattning : Bakgrund För högt intag av rött kött ökar risken för att drabbas av vissa cancersjukdomar samt hjärt- och kärlsjukdomar. Internationella studier har visat att intaget av rött kött är för högt medan frukt och grönt är för litet, i förhållande till rekommenderat intag. LÄS MER
2. Handhygien i köket - : En strukturerad observationsstudie under undervisning i Hem- och konsumentkunskap
M1-uppsats, Institutionen för kostvetenskapSammanfattning : Bakgrund: Elever i grundskolan ska utveckla sina kunskaper om hygien hem- och konsumentkunskapslektionerna. Kunskaperna eleverna får är viktiga ur perspektiven hälsa, ekonomi och miljö. LÄS MER
Resultatsidor:
1