Sökning: "Locally Produced Food"
Visar resultat 26 - 30 av 129 uppsatser innehållade orden Locally Produced Food.
26. Konsumenters inställning till lokalproducerade livsmedel och svensk livsmedelsproduktion : samt vad det finns för utmaningar och möjligheter för verksamheter som erbjuder detta
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/MiljövetenskapSammanfattning : Behovet av att se över kopplingarna mellan livsmedelsförsörjningen, hållbarhet och suveränitet - vid tillhandahållandet av livsmedel - har ökat i och med en instabil och osäker omvärld. En ökad lokal och småskalig livsmedelsproduktion skulle på ett nationellt plan kunna göra livsmedelssystemet mer robust och resilient vid eventuella störningar. LÄS MER
27. Alberga odlingskooperativ: folkets hus, grönsaksodling & marknad
Kandidat-uppsats, KTH/ArkitekturSammanfattning : The project area Alberga is a locality in Eskilstuna municipality. This project is based on the Sustainable Development Goal 1 – No poverty, more particularly sub-goal 1:5 Build resilience to economic, social, and environmental disasters which partially is about achieving a higher degree of self-sustainability. LÄS MER
28. Alkaline Protein Extraction of Oat Bran and Oat Endosperm Flour - the Effect of pH during Extraction and Precipitation
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : An increased understanding of the negative impacts of animal-based proteins, on both environment and health, has led to a rise in the demand for plant-based proteins. To meet the demands, conventional crops must be efficiently utilized. LÄS MER
29. Relation between αs1-casein, proteolytic activity and composition of milk from Swedish goats
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : In the recent decade, locally produced food has gained in interest among Swedish consumers. Consumer values for buying local food has to do with concerns about diversity, purity and authenticity of food as well as a desire to support rural areas. One type of product that has gained in interest is locally produced goat cheese. LÄS MER
30. Consumers' attitude towards locally produced food products : a study on how the Covid-19 pandemic might have affected consumers attitudes
Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Fakulteten för ekonomiSammanfattning : .... LÄS MER