Sökning: "attityder restaurang"

Visar resultat 1 - 5 av 13 uppsatser innehållade orden attityder restaurang.

  1. 1. Generation Z i restaurangbranschen : Vad behöver ändras för att attrahera dem till restaurangyrket?

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Jacob Stenman; Oskar Wahlström; [2023]
    Nyckelord :Generation Z; attitudes; restaurant industry; perception; challenges; Generation Z; attityder; restaurangbranschen; uppfattning; utmaningar;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Delade upplevelser och förändrade smaker : En kvantitativ studie om hur användargenererat innehåll påverkar konsumenters attityder till restauranger

    Kandidat-uppsats, Mälardalens universitet/Akademin för ekonomi, samhälle och teknik

    Författare :Malin Augustsson; Isabelle Hedberg; [2023]
    Nyckelord :User-Generated content; Brand attitude; Attitude components; Restaurant; Purchase intention; Användargenererat innehåll; Varumärkesattityd; Attitydkomponenter; Restaurang; Köpintention;

    Sammanfattning : Forskningsfråga: I vilken grad påverkar användargenererat innehåll konsumenters tre dimensioner av attityder till företag i restaurangbranschen? Syfte: Syftet med studien är att undersöka hur användargenererat innehåll påverkar konsumenters varumärkesattityder till företag inom restaurangbranschen. Resultatet av att analysera de tre dimensionerna av attityder; kognition, affektion och konation kan hjälpa företag att förstå i hur stor grad användargenererat innehåll påverkar konsumenters varumärkesattityder. LÄS MER

  3. 3. Snabba cash : Attityder, självuppfyllelse, och motivationer till snabbmat som yrke

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Jonathan Lönnquist; Alexander Öhgren; [2023]
    Nyckelord :fast-food; standardization; Alderfer´s ERG; hospitality; hierarchy; image; snabbmat; standardisering; Alderfers ERG; restaurangbranschen; hierarki; varumärke.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. Kritiska attityder vid val av vin - från gäster och personal

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Jenny Eriksson; [2022]
    Nyckelord :restaurant; education; competence; flavour combination; climate impact; treatment; guest; server staff.; restaurang; utbildning; kompetens; smakkombination; klimatpåverkan; bemötande; gästen; serveringspersonal;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 5. Matens betydelse för ekologisk hållbarhet : en kvalitativ studie om restaurangchefers attityder och tillämpningar kring att servera måltider utifrån ett ekologiskt hållbarhetsperspektiv

    Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Fakulteten för hälsovetenskap

    Författare :Emmie Andersson; Jasmine Bohlin; [2021]
    Nyckelord :Attitudes; applications; food; restaurant managers; ecological sustainability perspective; Attityder; tillämpningar; mat; restaurangchefer; ekologiskt hållbarhetsperspektiv;

    Sammanfattning : Utifrån ett folkhälso- och samhällsperspektiv är livsmedelsproduktionen den största orsaken till globala miljöförändringar och även en riskfaktor för ohälsa. Samtidigt är kost en grundläggande bestämningsfaktor för hälsa. LÄS MER