Sökning: "cheese packaging"

Hittade 5 uppsatser innehållade orden cheese packaging.

  1. 1. How Product Properties Drive Wine Sales in Norway

    Kandidat-uppsats, KTH/Matematisk statistik

    Författare :Elin Blomqvist; Johan Legernes; [2021]
    Nyckelord :Regression; Wine; Vinmonopolet; Marketing mix; 4P; Price triangle; Statistics; Applied mathematics; Regression; Vin; Vinmonopolet; Marknadsmixen; 4P; Pristriangel; Statistik; Tillämpad matematik;

    Sammanfattning : This project investigates the Norwegian wine market and attempts to provide models of how the sales volume is influenced by different product attributes. The purpose was to examine if and how such relationship can be modelled using multiple linear regression. LÄS MER

  2. 2. Detecting defects on cheese using hyperspectral image analysis

    Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Umeå universitet/Institutionen för fysik

    Författare :Jonathan Palmquist; [2020]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Defects such as mold and bacterial stains can appear on cheese. Manually detecting defects is a time-consuming, cost-ineffective, and ergonomically unsatisfactory process for a dairy because the quality technicians must inspect each cheese before packaging. LÄS MER

  3. 3. Processkartläggning, dataanalys och konceptuell modellering av smörproduktion

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för ingenjörsvetenskap

    Författare :David Daoud; Mohamed Barbiche; [2019]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Examensarbetet är utfört på ett mejeri som producerar smör och ost produkter. Företaget skulle vilja vara anonym på denna rapport. Produkterna som de tillverkar marknadsförs på marknader runt om i Sverige, men även i vissa nordiska länder. LÄS MER

  4. 4. Effektivisering och förbättring av produktionslinje

    Kandidat-uppsats,

    Författare :Frida Axelsson; Henrik Ölmén; [2017]
    Nyckelord :Effektivisering; Produktionsutveckling; Ergonomi;

    Sammanfattning : Examensarbete är utfört på Kvibille Mejeri och innefattar att utforma en paketeringslinje för ädelost. Dagens linje har en maximal produktionskapacitet på två ton per dag, räknat på att det är tre aktörer på linjen. Produktionen innefattar tre olika produkter som ska paketeras. LÄS MER

  5. 5. Development of New Easy to Open Cheese Packaging for Elderly in Sweden - A Design Thinking Approach

    Master-uppsats, Lunds universitet/Förpackningslogistik

    Författare :Santika Karunika Chenderasa; [2016]
    Nyckelord :cheese packaging; food packaging development; packaging design; plastic packaging; design thinking; Technology and Engineering; Agriculture and Food Sciences;

    Sammanfattning : Changing demographics in most of western society bring a range of new demands in the field of food and more specifically in food packaging. The need for convenience is one of the biggest drivers behind many innovations over the past decades. Current trends involve psychological convenience on environmental aspects, as well as ease of opening. LÄS MER