Sökning: "flaska"
Visar resultat 31 - 35 av 41 uppsatser innehållade ordet flaska.
31. Flaska för mineralvatten
Kandidat-uppsats, Institutionen för humaniora och samhällsvetenskapSammanfattning : Syftet med detta projekt var att ta fram ett säljande koncept av flaskan och även etiketten till mineralvatten. Problemet med dagens vattenflaskor som finns på den ryska marknaden är att samtliga har liknande utseende, form och riktar sig till samma målgrupp. LÄS MER
32. Mätning av syrehalt i öl vid olika processteg
Kandidat-uppsats, Naturvetenskapliga institutionenSammanfattning : SAMMANFATTNING Nuförtiden ställs högre och högre krav på livsmedelskvalitet, vari det ingår hållbarhet beträffande fysikaliska förändringar. När det handlar om öl, är dessa förändringars omfattning i stor grad beroende av hur hög halten löst syre är i ölet. LÄS MER
33. Sashay : Vam välling - NU!
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Fakulteten för teknik- och naturvetenskapSammanfattning : Examensarbetet på 22,5 hp har utförts av Malin Engvall, Natalié Schnelzer och Caroline Svedberg som en avslutande del på Innovations- och designingenjörsprogrammet vid Karlstads universitet, fakulteten för teknik och naturvetenskap. Uppdragsgivare var JanErik Odhe som med sin tävlan i Venture Cup lämnat in en affärsidé som innefattar utveckling av en ny produkt. LÄS MER
34. Skruvkork eller naturkork? : Olika förslutningsmaterials inverkan på vinets sensoriska egenskaper.
M1-uppsats, Örebro universitet; Örebro universitet/Institutionen för restaurang- och måltidskunskapSammanfattning : Uppsatsen är en kvalitativ litteraturstudie där fem vetenskapliga artiklar uppsökta i vetenskapliga databaser ligger som grund. Syftet är att ta reda på skillnaderna mellan olika förslutningsmaterial för vinflaskors inverkan på vinets sensoriska egenskaper efter lagring på flaska. LÄS MER
35. Think Clearly Outside The Bottle! : Hur kranvattnets kommersiella värde kan höjas
Master-uppsats, KTH/Maskinkonstruktion (Inst.)Sammanfattning : Due to the fact that bottled water has negative impact on the environment, Elite Hotel has decided to stop serving bottled water in their restaurants. Since Swedish tap water is regarded to have great quality, Elite Hotel wants to look at the possibilities to carbonate their own sparkling water and serving it in fancy carafes. LÄS MER