Avancerad sökning

Hittade 3 uppsatser som matchar ovanstående sökkriterier.

  1. 1. Nurses’ experiences of working with quality improvement in Tanzanian healthcare : A study done in Arusha

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Borås/Akademin för vård, arbetsliv och välfärd

    Författare :Amanda Robertsson; Ester Yochim; [2017]
    Nyckelord :quality improvement; Tanzania; nurse; nursing care; healthcare;

    Sammanfattning : To constantly work with quality improvement is important to maintain a high standard of care. Tanzania is one of many countries facing challenges within the health sector due to constrained resources. Exploring the nurses’ perspective of working with quality improvement  gives a glimpse of the current situation in the Tanzanian health sector. LÄS MER

  2. 2. Revisorns personlighet : Hur påverkar revisorns personlighetsdrag preferens för struktur och bedömning?

    Magister-uppsats, Linköpings universitet/Företagsekonomi; Linköpings universitet/Filosofiska fakulteten

    Författare :Ester Robertsson; Sara Gustafsson; [2015]
    Nyckelord :Personality traits; Big Five; Vocational interests; Structure; Judgment and Comfort; Personlighetsdrag; Big Five; Yrkesmässiga intressen; Struktur; Bedömning och Komfort;

    Sammanfattning : Bakgrund: Allt mer struktur införs i revisionsbranschen. Revisorer behöver i sitt arbete balansera strukturerade och bedömningsrelaterade arbetsuppgifter för att bibehålla en hög kvalitet i revisionen. Den enskilde revisorn inverkar på processen då personlighetsdrag har visat sig ha samband med vilka arbetsuppgifter som föredras. LÄS MER

  3. 3. Effects of palmitic and stearic acids supplementation on milk yield, composition and milk lipolysis in dairy cows

    Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, SLU/Dept. of Animal Nutrition and Management

    Författare :Caroline Robertsson; [2013]
    Nyckelord :lipid supplement; FFA; free fatty acids; milk fat globules; in vivo digestibility;

    Sammanfattning : When facing the fact that high yielding dairy cows has an increasing energy requirements, the practice of adding lipid supplements such as concentrates rich in palm oil and/or palm oil industry by-products become more common. Palm oil containing high levels of C16:0 causes high levels of free fatty acids (FFA) which are linked to larger milk fat globules (MFG) which affect the reaction of lipolysis resulting in rancid flavour and processing problems. LÄS MER