Sökning: "fat acceptance"
Visar resultat 11 - 15 av 18 uppsatser innehållade orden fat acceptance.
11. Acceptance Tests – FAT & SAT : An Empirical Case Study of Utility Poles
Master-uppsats, Linköpings universitet/Logistik- och kvalitetsutvecklingSammanfattning : The overall purpose of this project is to devise improved quality acceptance procedures to examine quality characteristics of utility poles at the factory of the supplier (FAT) and on-site upon receipt by the customer (SAT). To that end, the thesis draws upon available standards, literature, and industry practices regarding wood, fiberglass and steel poles. LÄS MER
12. En tung fråga : En analys av argumentationen hos Fat Acceptance-rörelsen
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Litteraturvetenskapliga institutionenSammanfattning : .... LÄS MER
13. Analysis of Antimicrobial Activity and Chemical Composition of Seaweed Extract from F. vesiculosus
Master-uppsats, Lunds universitet/Bioteknik; Lunds universitet/Kemiska institutionenSammanfattning : Marine macro algae possess many beneficial bioactive properties which can be of interest in various applications. Components of interest in seaweed are for instance sulfated polysaccharides, defined as fucoidan, with antimicrobial activities and polyphenols with antioxidative properties. LÄS MER
14. Fetma som underhållningsvärde : Porträtteringen av överviktiga karaktärer i TV-serien Here Comes Honey Boo Boo ur ett klass och genus perspektiv
Kandidat-uppsats, Stockholms universitet/JMKSammanfattning : Denna uppsats ingår inom det vetenskapliga fältet Fat Studies där målet är att utmana den stigmatisering som överviktiga individer upplever socialt och psykiskt. Syftet med denna uppsats är att studera hur överviktiga karaktärer porträtteras i den amerikanska reality-serien Here Comes Honey Boo Boo samt hur genus och klass representeras i relation till fetma. LÄS MER
15. Effect of proofing profile on bread texture and microstructure previous to freezing process; a correlation with sensory attributes
Master-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : Within the bakery industry, as well as in all other industries, product development is an important area of research. The freezing process and its effects on the final bread have been studied over the last decades. LÄS MER