Sökning: "animal bonds"
Visar resultat 1 - 5 av 18 uppsatser innehållade orden animal bonds.
1. Equine welfare assessment : assessing equine welfare using positive parameters
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Sammanfattning : This thesis examines positive parameters for assessing horse welfare. The purpose of the study was to examine what positive welfare parameters there are, and if they are valid or not. Data has been collected through a literature review. Findings suggest that behavioural indicators like yawning, vacuum chewing and play are not valid. LÄS MER
2. ”Det handlar om att bygga broar med hjälp av hästen” : En kvalitativ studie om brottsprevention genom djurunderstödda insatser
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/KriminologiSammanfattning : The purpose of this study has been to investigate how deviant behavior can be affected by animal-assisted interventions and how these can be expanded further to crime preventative purposes in the future. This was investigated through a qualitative method, semi-structured interviews. LÄS MER
3. Åkergården
Kandidat-uppsats, KTH/ArkitekturSammanfattning : Åkergården är ett projekt som ämnar att stärka och fastställa identiteten av ett bostadsområde under utveckling genom att spegla dess omgivning. I tid med detta projektförslag håller det på att byggas bostäder för cirka 700 personer i Källberga, som är omgiven av skogar, åkermark, och ett mindre häststall. LÄS MER
4. PFAS-föroreningar i råvatten. : En studie uppströms Borgs vattenverk
Kandidat-uppsats, Linköpings universitet/Tema MiljöförändringSammanfattning : Poly- och perfluorerade alkylsubstanser (PFAS) är syntetiskt tillverkade kemikalier som omfattar cirka 4700 individuella ämnen. PFAS har använts sedan 1950-talet i ett antal applikationer som brandsläckningsskum, impregneringsmedel samt textilier, på grund av sina unika egenskaper att vara både vattenlöslig (hydrofila) och vattenavstötande (hydrofoba). LÄS MER
5. An investigation of high moisture meat analogues as mince - The influence of process parameters and ingredients on the final texture
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : The goal of this master thesis project was to investigate and develop a minced meat analogue through high moisture extrusion and shredding of soy protein and vegetable fat. Soy protein in the form of soy protein concentrate (SPC) and soy protein isolate (SPI), vegetable fat in the form of high oleic canola oil and a blend containing partially and fully hydrogenated canola oil was utilized in the study. LÄS MER