Sökning: "Locally Produced. Cheese"

Hittade 3 uppsatser innehållade orden Locally Produced. Cheese.

  1. 1. Relation between αs1-casein, proteolytic activity and composition of milk from Swedish goats

    Master-uppsats, SLU/Department of Molecular Sciences

    Författare :Emma Larsson; [2021]
    Nyckelord :swedish goat milk; αs1-casein; total proteolysis; plasmin; plasminogen; spectrophotometry;

    Sammanfattning : In the recent decade, locally produced food has gained in interest among Swedish consumers. Consumer values for buying local food has to do with concerns about diversity, purity and authenticity of food as well as a desire to support rural areas. One type of product that has gained in interest is locally produced goat cheese. LÄS MER

  2. 2. The Value of Locally Produced Household Cheese : A study about the added value of locally produced on the market of Jönköping, Sweden.

    Kandidat-uppsats, Jönköping University/IHH, Företagsekonomi

    Författare :Viktor Kihlblom; Oscar Persson; [2014]
    Nyckelord :Locally Produced. Cheese;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 3. Hur man minskar avståndet mellan matproducent och konsument

    L3-uppsats, SLU/Dept. of People and Society

    Författare :Linnea Andreasson; Marie-Louise Hansson; [2007]
    Nyckelord :närproducerad mat; livsmedel; småskalig livsmedelsproduktion; marknadsföring;

    Sammanfattning : Varför köper inte svenskar mer närproducerad mat? Den globala trenden går mot ett samhälle som ska vara mer självförsörjande för att minska den negativa klimatpåverkan. Hur ska vi få svenskar att äta livsmedel som är närproducerade? Svaret är inte enkelt men att erbjuda konsumenter närproducerade livsmedel är en bra början. LÄS MER