Sökning: "restaurant energy"

Visar resultat 21 - 25 av 28 uppsatser innehållade orden restaurant energy.

  1. 21. Energibesparande åtgärder i en fastighet med skilda verksamheter.

    Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Umeå universitet/Institutionen för tillämpad fysik och elektronik

    Författare :Joakim Andersson; [2014]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Sveriges bostäder står för en tredjedel av den totala slutliga energianvändningen i landet. Av denna energi går nästan 60 % till uppvärmning av bostaden och det varmvatten som används i den. En del i ledet för att minska vår påverkan på klimatet är att till år 2020 ha ökat vår energieffektivitet med 20 %. LÄS MER

  2. 22. Hållbara uppvärmningsalternativ för hotellstugorna på Grinda : En kvantitativ studie gällande hållbara uppvärmningsalternativ på en skärgårdsö

    Kandidat-uppsats, KTH/Industriell ekologi

    Författare :Mattias Tas; Yasin Elobeid; [2013]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Skärgårdsstiftelsen, which is responsible for several of the archipelago islands in Stockholm, has chosen to explore the possibilities for more sustainable heating systems in buildings on the islands in collaboration with KTH. A reduction of energy use and improving the efficiency of existing heating systems are included as part of the environmental work. LÄS MER

  3. 23. Grinda Wärdshus : Hållbara Isoleringsmöjligheter förVandrarhemmet på Grinda

    Kandidat-uppsats, KTH/Industriell ekologi

    Författare :André Wassberg; [2013]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : pelago. There is an old inn that is located on the island that has become a very popular attraction in the last couple of years. The inn has both a well-known restaurant as well as conference facilities that are used by tourists as well as the people of Stockholm over the summer months. LÄS MER

  4. 24. Energy Efficiency in Food-Service Facilities : The Case of Långbro Värdshus

    Magister-uppsats, KTH/Tillämpad termodynamik och kylteknik; KTH/Uthålliga byggnadssystem

    Författare :Etienne Paillat; [2011]
    Nyckelord :Food-service; Restaurant; Cooking; Energy Performance;

    Sammanfattning : Food-service facilities have high energy intensities compared to other commercial buildings due to their energy use for cooking and refrigeration. Assessing the energy performance of such facilities has two main purposes. The first one is to evaluate how efficient food-service facilities are and to compare the results with other similar facilities. LÄS MER

  5. 25. Anaerobic digestion of food and market waste; Waste characterization, Bio methane potential and Bio reactor design : a Case study in Sri Lanka

    Master-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för bygg- energi- och miljöteknik

    Författare :Malkanthi Thenabadu; [2010]
    Nyckelord :Anaerobic Digestion; Market waste;

    Sammanfattning : Anaerobic digestion is the process that generates the biogas. This process can be used successfully to treat municipal organic solid wastes and kitchen waste to produce valuable end products, such as methane gas and fertilizer. LÄS MER