Sökning: "restaurant energy"
Visar resultat 21 - 25 av 28 uppsatser innehållade orden restaurant energy.
21. Energibesparande åtgärder i en fastighet med skilda verksamheter.
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Umeå universitet/Institutionen för tillämpad fysik och elektronikSammanfattning : Sveriges bostäder står för en tredjedel av den totala slutliga energianvändningen i landet. Av denna energi går nästan 60 % till uppvärmning av bostaden och det varmvatten som används i den. En del i ledet för att minska vår påverkan på klimatet är att till år 2020 ha ökat vår energieffektivitet med 20 %. LÄS MER
22. Hållbara uppvärmningsalternativ för hotellstugorna på Grinda : En kvantitativ studie gällande hållbara uppvärmningsalternativ på en skärgårdsö
Kandidat-uppsats, KTH/Industriell ekologiSammanfattning : Skärgårdsstiftelsen, which is responsible for several of the archipelago islands in Stockholm, has chosen to explore the possibilities for more sustainable heating systems in buildings on the islands in collaboration with KTH. A reduction of energy use and improving the efficiency of existing heating systems are included as part of the environmental work. LÄS MER
23. Grinda Wärdshus : Hållbara Isoleringsmöjligheter förVandrarhemmet på Grinda
Kandidat-uppsats, KTH/Industriell ekologiSammanfattning : pelago. There is an old inn that is located on the island that has become a very popular attraction in the last couple of years. The inn has both a well-known restaurant as well as conference facilities that are used by tourists as well as the people of Stockholm over the summer months. LÄS MER
24. Energy Efficiency in Food-Service Facilities : The Case of Långbro Värdshus
Magister-uppsats, KTH/Tillämpad termodynamik och kylteknik; KTH/Uthålliga byggnadssystemSammanfattning : Food-service facilities have high energy intensities compared to other commercial buildings due to their energy use for cooking and refrigeration. Assessing the energy performance of such facilities has two main purposes. The first one is to evaluate how efficient food-service facilities are and to compare the results with other similar facilities. LÄS MER
25. Anaerobic digestion of food and market waste; Waste characterization, Bio methane potential and Bio reactor design : a Case study in Sri Lanka
Master-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för bygg- energi- och miljöteknikSammanfattning : Anaerobic digestion is the process that generates the biogas. This process can be used successfully to treat municipal organic solid wastes and kitchen waste to produce valuable end products, such as methane gas and fertilizer. LÄS MER