Sökning: "Per Åkerstedt"

Hittade 3 uppsatser innehållade orden Per Åkerstedt.

  1. 1. Optimering av produktionseffektiviteten genom förbättrad insikt om genomloppstiden Fallstudie av Åkerstedts Verkstads AB Genomloppstid efter omställning/omstrukturering/renovering

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :William Jukic; Per Moberg; [2023-09-01]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : I takt med nya marknadsförutsättningar där företag förhåller ett kundanpassat utbud, är produktionseffektivitet inte längre ett alternativ, utan ett imperativ för företag att förbli konkurrenskraftiga och relevanta. I och med nya kundkrav där man anpassar utbudet efter varje kund, är den problematiska ingången tillverkande företag har, en försummad insikt för hur genomloppstiden, samt samordningen av produktionens procedurer förändras. LÄS MER

  2. 2. Physical activity level and perceived stress among refugee school students : A descriptive and correlational study

    Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Fysioterapi

    Författare :Jim Carlsson; Therese Åkerstedt; [2018]
    Nyckelord :physical activity; perceived stress; refugee; students;

    Sammanfattning : Background: Stress and low physical activity (PA) levels are linked to illness. No studies have been found examining them among refugee school students. Aim: Investigate level of PA and perceived stress and the correlation between them among refugee school students. Method: Cross-sectional study with a descriptive, correlative design. LÄS MER

  3. 3. Förändras mjölkens proteinsammansättning i separata juverdelar i samband med höga celltal (SCC)?

    L3-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and Management

    Författare :Maria Åkerstedt; [2003]
    Nyckelord :mjölk; mastit; somatiska celler; mjölkkvalitet;

    Sammanfattning : Today the milk production per cow is increasing but the milk delivered by the Swedish farmer contains less amounts of fat and protein than earlier. The contents have decreased since 1993. In average the milk contain 4,2 percent fat and 3,4 percent protein. Earlier the fat content in milk was important. LÄS MER