Avancerad sökning

Hittade 5 uppsatser som matchar ovanstående sökkriterier.

  1. 1. Måltidspresentation : En studie om hantverkarens kreativa process: från idé till färdig rätt på tallrik

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Ola Magnusson; Sofia Marteleur; [2018]
    Nyckelord :Plating; Hantverksvetenskap; Food; Presentation; Restaurant;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Att öka servicegraden : Bristande leveransprecision

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Borås/Akademin för textil, teknik och ekonomi

    Författare :Pontus Kerstis; Alexander Purje; [2016]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Detta examensarbete har utförts under vårterminen 2016 på Högskolan i Borås på uppdrag av Hejco AB som ingår i Fristad Kansas Group och är beläget i Borås. Fristad Kansas Group är en koncern som växt fram i drygt 90 år. LÄS MER

  3. 3. Gästens val av hotell : Faktorer som påverkar gästens val på internet

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Johanna Anell Andersson; Sandra Magnusson; [2015]
    Nyckelord :Hotell på internet; tredjepartsidor; hotell preferenser; hotellbokning; bilders betydelse;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. Kan innehålla spår av bristande kunskap

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

    Författare :Katarina Magnusson; [2013-06-24]
    Nyckelord :gäst; matöverkänslighet; personal; restaurang; stigmatisering;

    Sammanfattning : Idag lever femton procent av Sveriges befolkning med matöverkänslighet. Det ställer krav på restaurangbranschen som måste kunna möta dessa gästers behov. LÄS MER

  5. 5. Culinary tourism : Mårtensgås – marknadsföring av Skåne

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Carina Magnusson; Mattias Rydberg; [2012]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : .... LÄS MER