Sökning: "Sensory Test"
Visar resultat 1 - 5 av 133 uppsatser innehållade orden Sensory Test.
1. Coverage increase in a plant-based BB cream formulation with natural pigments
Master-uppsats, KTH/KemiSammanfattning : Kaffe Bueno, ett bioteknologiskt start-up-företag dedikerat till framsteg inom naturliga och gröna produkter, fokuserar på att utnyttja den outnyttjade potentialen hos kaffebiprodukter genom grön kemi och bioteknik. Då endast 1% av kaffet används för bryggning, extraherar företaget lösliga och olösliga produkter genom en uppdelning mellan ett oljeutvinning och ett efterföljande vattenuttag, vilket bidrar till att sänka CO2-utsläppen per värde och en cirkulär ekonomi. LÄS MER
2. Bygga smakbroar : En jämförelsestudie mellan en expertpanel och en konsumentpanel
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. Tänk på döden : en undersökning av minneslunden som helande plats i möte med den multifunktionella kyrkogården
Master-uppsats, SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Sammanfattning : During the last couple of years there has been articles in the news about people, around Sweden, using our cemeteries for recreational purposes. There have been people drinking beer, sledding and having picnic and cities that have defined cemeteries as green areas to be able to fulfil the environmental goals in a new neighbourhood. LÄS MER
4. Which functional and design aspects to prioritize when developing outdoor tents - To optimize customer satisfaction and four season use.
Kandidat-uppsats, Högskolan i Borås/Akademin för textil, teknik och ekonomiSammanfattning : Optimizing customer satisfaction is vital to maintain relevance as well as being competitive on a growing market. This research is aimed to explore what aspects of design and functionality that should be prioritized when developing solo tunnel tents for four season use within a European market. LÄS MER
5. Mildly nutritious or mild and nutritious : a study on the effect of low phenolic content in wheat and rye kernels and its sensory effect on whole grain breads
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : Recent studies on the dietary habits of the Swedish population show that only 30% reaches the recommended levels of dietary fibres. As a high fiber intake is associated with health benefits and a decrease in the risk of developing lifestyle disease, there may be a need for new types of fibre and wholegrain products. LÄS MER