Sökning: "food production IN THE WORLD"
Visar resultat 1 - 5 av 413 uppsatser innehållade orden food production IN THE WORLD.
1. Improving Seafood Waste Management in Västra Götaland, for a more environmental sustainable future
Master-uppsats, Göteborgs universitet/Graduate SchoolSammanfattning : Waste management has become a major concern around the world. The amount of waste is significantly growing, resulting in a negative impact on the environment. It is important to address this issue by managing waste effectively and reducing its environmental impact. LÄS MER
2. Omställningen till CSRD för företag : En bedömning över nuvarande hållbarhetsredovisningars innehåll
Kandidat-uppsats, Högskolan Väst/Institutionen för ekonomi och itSammanfattning : Ett aktuellt ämne i dagens samhälle är hållbarhet. Arbetet med hållbarhet har fått stor betydelse för företag. För att visa omvärlden hur företaget arbetar med hållbarhet upprättas hållbarhetsrapporter. LÄS MER
3. Biogasproduktion vid samrötning av substrat tillgängliga vid lantbruk : Småskalig rötning vid Lillerudsgymnasiet
Master-uppsats, Karlstads universitet/Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap (from 2013)Sammanfattning : The world is currently heavily dependent on fossil sources and the use of fossil fuels leads to increased global warming. One of the solutions to this environmental problems is biogas. LÄS MER
4. Mapping the pig value chain in the Dominican Republic with emphasis on the risk of transmission of African swine fever
Master-uppsats, SLU/Dept. of Clinical SciencesSammanfattning : As in many other parts of the world, pigs provide an important source of food and income in the Dominican Republic (DR). However, the pig production in the country faces great challenges since African swine fever (ASF) was reintroduced in 2021, after being absent for over 40 years. LÄS MER
5. Att vara och verka på en plats : en studie om små livsmedelsföretagare i Falköpings kommun
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Urban and Rural DevelopmentSammanfattning : I denna uppsats undersöks små livsmedelsföretagare på landsbygden och deras relation till plats och nätverk. Studien utgörs av fyra kvalitativa intervjuer med små livsmedelsföretagare i Falköpings kommun. LÄS MER