Sökning: "restaurang service"

Visar resultat 1 - 5 av 76 uppsatser innehållade orden restaurang service.

  1. 1. Digitala mellanhänder – hjälp eller fallgrop i den svenska restaurangbranschen? : En kvalitativ studie om mellanhänders påverkan på kundengagemang och värdeskapande

    Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Emelie Sundin; [2023]
    Nyckelord :Customer engagement; Value co-creation; Service dominant logic; Restaurant; Digitala mellanhänder; Foodora;

    Sammanfattning : Digitalisering har gjort att många företag behövt anpassa sin verksamhet mot utvecklingen på marknaden. Plattformar, i form av digitala mellanhänder, har i sin tur tagit ett större spelrum genom att erbjuda företag fördelar som bredare kundbas och ökad synlighet för att bli del av deras nätverk. LÄS MER

  2. 2. Skolmåltidens utmaningar : En undersökning om hur en offentlig måltidsorganisation arbetar till att främja elevernas skolmåltidsintag

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Alexandra Frenning; [2022]
    Nyckelord :Måltidsmodellen; SkolmatSverige; komplexitet; avgiftsfri skolmåltid; måltidsintag;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 3. Modeling Patterns of Transactions after Companies Implementation of Getswish AB’s Payment Service

    Kandidat-uppsats, KTH/Matematisk statistik

    Författare :Jakob Amaya Scott; Amanda Skålberg; [2022]
    Nyckelord :Multiple linear regression; Confidence interval; Residual analysis; Multicollinearity; Box-Cox; Non-Parametric bootstrap; Seasonality analysis; and Validation; Konfidensintervall; Residualanalys; Box-Cox; Icke-parametrisk bootstrap; Valdering; Säsongsanalys och Multipel linjär regression. iii;

    Sammanfattning : This thesis is a case study in collaboration with the company Getswish AB. GetswishAB provides the mobile application and payment service Swish with the purpose ofdelivering smooth money transfers for individuals and companies in Sweden. LÄS MER

  4. 4. Ett yrkesliv inom hotell och restaurang : En kvalitativ studie om arbetet, kulturen och gemenskapen

    Master-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för samhällsstudier (SS)

    Författare :Elin Gunnarsson; [2021]
    Nyckelord :Professional life; hospitality industry; professional socialization; professional identity; age;

    Sammanfattning : The purpose of this study is to understand and describe the meaning of employees’ work experiences of professional socialization in hotel and restaurants, and further describe the professional life that is created within the industry. Previous research shows that the industry consists mainly of young workers while those over 50 are few, which indicates that both young and old workers leave the industry. LÄS MER

  5. 5. Tallen

    Kandidat-uppsats, KTH/Arkitektur

    Författare :Max Löfvall; [2021]
    Nyckelord :träkonstruktion; hållbart odlande; kooperativ odling; publik byggnad;

    Sammanfattning : I Järna, en liten stad med stort intresse för hållbart leverne och lokal odlande, ligger en kooperativ odling som heter Under Tallarna. Under Tallarna är en plats där du inte bara kan köpa lokala råvaror, utan du kan också utbilda dig själv, komma i gång med ditt eget jordbruksprojekt och njuta av olika kulturevenemang, ofta med fokus på mat och hållbart jordbruk. LÄS MER