Sökning: "Anders Karlsson"
Visar resultat 41 - 45 av 92 uppsatser innehållade orden Anders Karlsson.
41. En studie om arbetstillfresdsställelsen och den psykosocialaarbetsmiljön på ett företag i mellansverige
Kandidat-uppsats, Institutionen för hälsovetenskapSammanfattning : Osäkra anställningsformer som timanställningar har under de senaste åren ökat i Sverige. Personer med sådana anställningsformer befinner sig i en mer utsatt situation i jämförelse med tillsvidareanställda. Timanställda har ofta begränsat inflytande över sitt arbete och små utvecklingsmöjligheter. LÄS MER
42. Rekryteringsförberedelser : Vad ses som attraktivt vid mötet med en potentiell arbetsgivare?
Kandidat-uppsats, Sjöfartshögskolan, SJÖSammanfattning : Career Event är en årlig rekryteringsmässa vid KMA. Under mässan möter studenterna potentiella arbetsgivare inom sjöfarts- och driftsnäringen. LÄS MER
43. Fotboll och säkerhet; en studie av huliganismens securitization
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Statsvetenskapliga institutionenSammanfattning : Since the mid 90s more focus has been put on the problems surrounding hooliganism, especially in the media. This began when football referee Anders Frisk was injured during a football game. Nowadays, the police use more and more resources to prevent the problems with hooliganism and new laws have been instituted to handle the problem. LÄS MER
44. Ett begränsat liv : Upplevelsen av att leva med långvarig smärta
Kandidat-uppsats, Högskolan i Borås/Institutionen för VårdvetenskapSammanfattning : Flertalet individer lider av långvarig smärta världen över. Dock är det svårt för vårdgivare att förstå en patient med långvarig smärta utan att själv vara drabbad och leva med det. Exakt vad långvarig smärta är och hur det definieras är inte alltid självklart. LÄS MER
45. Förändringsarbete i restaurangmiljöer
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapSammanfattning : Vårt intresse för detta arbete grundade sig i vår uppfattning att restauranger i allmänhet inte har stor medvetenhet om direktmiljöns påverkan på restauranggäster och att restaurangchefer i allmänhet sällan gör förändringar i direktmiljön. Syftet med detta arbete var att undersöka hur restaurangchefer i Göteborg arbetar med direktmiljön i restaurangen de driver. LÄS MER