Sökning: "Sara Thörnlund Persson"

Hittade 2 uppsatser innehållade orden Sara Thörnlund Persson.

  1. 1. Sensorisk bedömning av helstekt fläskkotlett : En jämförelse av produkter med olika tekniska kvaliteter

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Linn Sommar; Sara Thörnlund Persson; [2014]
    Nyckelord :Fläsk; Gris; Kotlettrad; Sensorisk analys; Quantitative Descriptive Analysis;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Broilerkyckling : Fiberrikt foder effektiviserar kycklingproduktionen

    M1-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Amanda Samuelsson; Lovisa Slade; Sara Thörnlund Persson; [2013]
    Nyckelord :Non-starch polysccharides NSP ; kyckling; kroppsvikt; fiber; konsumtion;

    Sammanfattning : Människan har tämjt och fött upp fåglar i 4000 år för att kunna äta deras kött. Idag förtärs broilerkyckling i hela världen och den har blivit ett lättillgängligt livsmedel. Konsumtionen av kyckling ökar och broilerkycklingens kött blir ett allt mer populärare matval. LÄS MER