Sökning: "sensorik och kvalité"

Hittade 2 uppsatser innehållade orden sensorik och kvalité.

  1. 1. Gråärtans potential i dessertens värld: : Sensorisk analys av baljväxtbaserade brownies

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Jonathan Larsson; Samuel Wallin; [2018]
    Nyckelord :Nutrition; Gastronomi; Sensorik; Gråärt; produktutveckling; Pisum Stivum; konsumenter; utbilda sensorisk panel; baljväxter; sensorik och kvalité; hållbar mat.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Kvalitet hos jordgubbar : effekter av lagring i modifierad atmosfär

    L3-uppsats, SLU/Horticulture

    Författare :Emelie Jönsson; [2008]
    Nyckelord :kvalitet; jordgubbar; modifierad atmosfär; sensorik;

    Sammanfattning : Kvalitén på två jordgubbssorter, Honeoye och Korona, lagrade i modifierad atmosfär (MA) samt oförpackade, undersöktes och utvärderades. Detta gjordes genom mätningar på färg, vikt, sockerhalt, pH, titrerbar syra, askorbinsyra, antocyaner samt sensoriska analyser och en aromanalys. LÄS MER