Sökning: "Carl Wild"
Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade orden Carl Wild.
1. Understanding the boost for knowledge sharing in the front-end: A single case study about motivation to cross-functional share knowledge in the front-end
Magister-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Title: Understanding the boost for knowledge sharing in the front-end: A single case study about motivation to cross-functional share knowledge in the front-end Date: May 2018 Course: ENTN39 Master’s Corporate Entrepreneurship and Innovation Internship and degree project (Master’s thesis 15 ECTS) Authors: Herslow, Carl-Johan & Wild, Max-Joseph Supervisor: Ass. Professor Shibayama, Sotaro Examiner: Ass. LÄS MER
2. Vad ska monstret heta? : En studie av ett antal ryska benämningar från världen i dataspelet Witcher 3: Wild Hunt
Kandidat-uppsats, Stockholms universitet/Slaviska språkSammanfattning : .... LÄS MER
3. Viltstammar och viltbete i yngre och äldre skogar på fastigheten Selesjö
Kandidat-uppsats, SLU/School for Forest ManagementSammanfattning : As a final examination for a bachelor in forest management the student must pick a subject for a degree project, the student is free to choose any subject with attachment to the forestry. This report is a follow up study on a degree project which Carl Westling wrote during his third and last year of studies for a bachelor in forest management. LÄS MER
4. En studie av viltets påverkan på Skogssällskapets fastighet i Selesjö
Kandidat-uppsats, SLU/School for Forest ManagementSammanfattning : This degree project investigates how elk, roe deer, red deer and fallow deer can affect an estate in Östergötland. The inventories performed within this project, were completed on an estate in Selesjö, northern Östergötland. This property is used to demonstrate wildlife management. LÄS MER
5. Äppeldoft från äppeljäst?
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Sammanfattning : Samma typ av jäst, Saccharomyces cerevisiae, har använts för att jäsa produkter under en lång tid. Jäst har en potential att förändra en produkt genom olika sekundära metaboliter. De sekundära metaboliterna kan ändra sättet vi uppfattar produktens smak och doft. LÄS MER