Sökning: "Gastronomisk potential"
Hittade 3 uppsatser innehållade orden Gastronomisk potential.
1. Varför matturism? Möjligheter och incitament för utveckling
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för geografiSammanfattning : Food tourism has recently become a trend throughout the world, and Sweden is not an exception. Regions and municipalities are now increasingly beginning to discover the potential benefits of food tourism development. LÄS MER
2. Kan odlad mångfald bidra till kulinarisk mångfald?
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. "Säg mig vad du äter och jag ska säga vem du är" : En kvantitativ studie om efterfrågan av hälsosamma livsmedel
Kandidat-uppsats, Ekonomihögskolan, ELNUSammanfattning : Obesity and overweight are today classified as one of the largest epidemics in the Western world and is threaten a large part of the population. As a reaction to this a major health trend has emerged in recent decades. LÄS MER
Resultatsidor:
1