Sökning: "Hotel- and Restaurant program"
Visar resultat 1 - 5 av 7 uppsatser innehållade orden Hotel- and Restaurant program.
1. View, Bedrock, Forest, Forest Edge : A Recreational Facility at Avholmsberget
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, KTH/ArkitekturSammanfattning : The program of the proposal is a small recreational facility with a restaurant,conference facilities, a reception, hotel rooms and a bath.The size of the program is approximately 1200 m2.Rough approximation:- Staff and information building: 200 m2- Hotel rooms (10 á 25 m2): 250 m2- Bath building: 210 m2- Conference building: 300 m2 .. LÄS MER
2. Det halvt dolda
Kandidat-uppsats, KTH/ArkitekturSammanfattning : I projektet utformas ett hotell med 34 rum i utkanten av den lilla historiska staden Mariefred, som ligger vid Mälaren 65 km från Stockholm. Hotellet utgörs av en kvadratisk volym med tegelfasad och avfasat hörn, belägen på en platt tomt intill museijärnvägen. LÄS MER
3. Dubbla yrken : En intervjustudie om vilka kompetenser som är betydelsefulla för yrkeslärare
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Institutionen för kommunikation och informationSammanfattning : Yrkeslärare har som uppgift att arbeta med att förmedla sin kunskap om branschen så att elever ges möjlighet att utföra hantverket. De har också en pedagogisk roll för att kunna lära ut och undervisa i hantverket. Programmålen betonar aspekter som handlar om förmåga att kunna utföra yrket. LÄS MER
4. Anställningsbar efter Hotell & Restaurangprogrammet
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Institutionen för teknik, TEKSammanfattning : Vad gör att eleverna känner sig anställningsbara efter Hotell & restaurangprogrammet, och vad tycker eleven är viktigast för att vara anställningsbar? Undersökningen har gjorts med hjälp av intervjuer med elever i årskurs tre på gymnasiets Hotell & Restaurangprogram. Respondenterna kommer från tre olika gymnasieskolor i sydöstra Sverige och är intervjuade några veckor innan de slutar sin utbildning. LÄS MER
5. Utveckling av kaffekvarn anpassad för restaurangbranchen
Kandidat-uppsats, Institutionen för teknik och samhälleSammanfattning : Detta examensarbete behandlar utvecklingen av en kaffekvarn för HoReCa-sektorn, (Hotell, Restaurang, Catering). Kaffekvarnen är anpassad för bryggkaffe och arbetet har utförts i samarbete med företaget Crem International som hade önskemål om ny exklusiv kaffekvarn. LÄS MER