Sökning: "Nuding inom livsmedel"
Hittade 2 uppsatser innehållade orden Nuding inom livsmedel.
1. Hållbart beteende : Hur nudging inom design kan användas för att främja en hållbar livsmedelskonsumtion
Kandidat-uppsats, Malmö universitet/Institutionen för konst, kultur och kommunikation (K3)Sammanfattning : Livsmedelskonsumtionen står för cirka 30% av den totala mängden koldioxid människan står för. Genom att konsumera mindre animaliska proteiner och mer proteiner från växtriket är det möjligt att minska klimatpåverkan med mer än 25%. LÄS MER
2. Hygge bryggeri : Skogens skymda skatt – sprängtickan
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för designSammanfattning : FN:s globala mål nummer sex och femton fodrar skyddandet av vatten och landsburna ekosystem. För att nå målen krävs bland annat bevarandet och restaureringen av naturskogar och ett främjande av ett hållbart skogsbruk. LÄS MER
Resultatsidor:
1