Sökning: "Food design thinking"
Visar resultat 1 - 5 av 25 uppsatser innehållade orden Food design thinking.
1. Enhancing Pupils’ Attitude Towards School Lunch by Designing a User-Friendly Interface
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Umeå universitet/Institutionen för tillämpad fysik och elektronikSammanfattning : A hungry student has challenges absorbing knowledge. So, maintaining good habits regarding food is important for their health and education. The objective of this paper is to provide insights into how the content and the usability of an application have an impact on pupils' attitudes toward school lunches. LÄS MER
2. Simulation as an Enabler for ProductionSystem Development within the Indoor Vertical Farming Industry
Master-uppsats, Mälardalens universitet/Akademin för innovation, design och teknikSammanfattning : With the increase in food consumption, new ideas, and technologies began to be developed. Inaddition, the developments generated by Industry 4.0 technologies have started to be applied tothe entire manufacturing sector and the indoor farming industry, which is currently trending. LÄS MER
3. Product Design for Outdoor Cooking : Applying design work to develop a set of cooking utensils for Trangia stove kitchens
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Luleå tekniska universitet/Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälleSammanfattning : Trangia AB is a company located in Trångsviken, Sweden. They produce outdoor cooking equipment. Trangia have a large amount of users around Scandinavia and Germany but also a significant amount in Japan. LÄS MER
4. Hygge bryggeri : Skogens skymda skatt – sprängtickan
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för designSammanfattning : FN:s globala mål nummer sex och femton fodrar skyddandet av vatten och landsburna ekosystem. För att nå målen krävs bland annat bevarandet och restaureringen av naturskogar och ett främjande av ett hållbart skogsbruk. LÄS MER
5. Att hantera en pandemi : En kvalitativ studie om äldre personers anpassning till aktivitetsinskränkningar under Covid-19 pandemin
Kandidat-uppsats, Jönköping University/HHJ, Avd. för rehabiliteringSammanfattning : Inledning och Bakgrund: Äldre personer har under Covid – 19 pandemin varit begränsade i sitt aktivitetsutförande, vilket har hindrat dem i deras vardagliga liv. De har till stora delar förpassats till hemmen och inte haft möjlighet att utföra de aktiviteter som de önskat att göra. LÄS MER