Sökning: "livsmedelstrender"
Hittade 4 uppsatser innehållade ordet livsmedelstrender.
1. En förstudie om Gävleungdomars relation och attityd till närproducerat livsmedel och dess förpackningar
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Industriell ekonomiSammanfattning : Det finns många olika anledningar till varför konsumenter köper närproducerat livsmedel. Vissa konsumenter köper närproducerat för att livsmedlet producerats i närheten där de bor medan andra köper närproducerat för att de anser att livsmedlet har producerats på ett miljö- och klimatvänligt sätt. LÄS MER
2. Vem har rätt till specialkost i skolan? : En kvalitativ studie om kommuners arbete och utmaningar
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. Ledtidsreduktion med hänsyn till kapitalbindning : Vägen mot minskad ledtid och kapitalbindning i Lantmännen Cerealias pastafabrik
Kandidat-uppsats, KTH/Industriell produktionSammanfattning : På grund av rådande livsmedelstrender har efterfrågan på premiumvaror, som ekologiska och kolhydratfattiga livsmedel, ökat. Trenderna sätter tryck på livsmedelsföretag att erbjuda ett brett utbud av produkter. LÄS MER
4. Livsmedelstrender : En kvalitativ undersökning om funktionella och ekologiska livsmedel
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/Institutionen för samhällsvetenskaperSammanfattning : The purpose of this study is to observe the differences between how companies work with functional and organic food, in terms of marketing as well as target groups and their uncertainties concerning the products. We also intend to investigate whether the products create added value for the consumer. LÄS MER