Sökning: "snabbmatsrestaurang"
Visar resultat 6 - 10 av 11 uppsatser innehållade ordet snabbmatsrestaurang.
6. Mobila betaltjänster och självserviceteknologier inom restaurangbranschen : En kvalitativ analys av det digitala beställningsmomentet i en snabbmatsrestaurang
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/MedieteknikSammanfattning : In today's society, people are constantly striving to find new technical solutions that facilitate and simplify their everyday life. Companies embrace these societal structures and constantly try to keep up with the development to make sure that the consumer circle is expanding and to get more people to buy their goods and use their services. LÄS MER
7. Psykosocial arbetsmiljö på en snabbmatsrestaurang
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/SociologiSammanfattning : Min frågeställning: Hur påverkar den psykosociala arbetsmiljön personal på en snabbmatsrestaurang utifrån organisationens form, arbetskrav, kontroll av arbetssituationen och socialt stöd? Snabbmatsrestauranger anses vara stressfyllda vilket ledde till intresset för att undersöka psykosocial arbetsmiljö och vilka faktorer som påverkar arbetsmiljön. Uppsatsen behandlar psykosocial arbetsmiljö på en snabbmatsrestaurang utifrån organisationens form, psykiska arbetskrav, utrymmet för kontroll och socialt stöd mellan individer. LÄS MER
8. Samarbete på en mångkulturell arbetsplats : En kvalitativ studie om möjligheterna till samarbete och interaktion på en snabbmatsrestaurang
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Sociologiska institutionenSammanfattning : Sverige anno 2014 är ett land tydligt påverkat av globalisering och mångkultur, där människor från alla världens hörn, med olika geografiska och kulturella bakgrunder möts för att interagera, kommunicera och samspela med varandra. Syftet med denna kandidatuppsats är att utifrån ett socialpsykologiskt perspektiv undersöka hur individerna på en svensk arbetsplats, med tydlig mångkulturell prägel, uppfattar möjligheterna till samarbete och interaktion. LÄS MER
9. Hälsosammare snabbmat – upplevda möjligheter och problem bland restauranger : En intervjuundersökning ur snabbmatsrestaurangers perspektiv
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för arbets- och folkhälsovetenskapSammanfattning : Background: Over the past 30 years the incidence of overweight and obesity has increased. Obesity is a risk factor for many diseases, for instance type 2 Diabetes, cardiovascular diseases, many types of cancer and musculoskeletal diseases. LÄS MER
10. Dålig kunskap hos kunderna om företags CSR-arbete : En studie av Max Hamburgerrestauranger ABs arbete med miljö- och hälsofrågor
Kandidat-uppsats, FöretagsekonomiSammanfattning : CSR har bara blivit mer och mer populärt under åren. Idag engagerar sig många fler företag på något sätt i CSR än för 10 år sedan. CSR brukar sägas bestå av tre delar - miljöansvar, socialt ansvar, där hälsa ingår, och ekonomiskt ansvar. Vi har i denna uppsats valt att fokusera på miljö- och hälsoansvar. LÄS MER