Sökning: "Eating alone"
Visar resultat 6 - 10 av 29 uppsatser innehållade orden Eating alone.
6. Faktorer som påverkar stereotypier hos häst
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistrySammanfattning : The horse is an herbivore herding animal, living in small family groups and spend most of the day searching for food. Modern horse-keeping can limit the possibilities for the horse to perform its natural behaviors, that can lead to a stereotypic behavior. LÄS MER
7. Projekt Måltidsvän : Måltidens sociala betydelse för hemmaboende äldre
Magister-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kostvetenskapSammanfattning : Bakgrund: Andelen äldre ökar och allt fler lever till mycket hög ålder. Med stigande ålder ökar risken för problem relaterat till mat och måltider och ensamboende äldre har ökad risk att drabbas av undernäring. Att äta tillsammans med andra kan öka matintaget och bidra till social gemenskap hos äldre. LÄS MER
8. Negotiating cultural identity through eating habits: Second-generation immigrants talk about memories, values and cultural heritage attached to food
Kandidat-uppsats, Malmö universitet/Fakulteten för kultur och samhälle (KS)Sammanfattning : This thesis explores eating habits among seven second-generation immigrants born, raised and living in Scania, southern Sweden. It does so by using a thematic analysis of data gathered through semi-structured interviews. The theoretical framework combines Douglas’ symbolism, Bandura’s social learning theory and acculturation models. LÄS MER
9. Solo : in the company of food
Magister-uppsats, Konstfack/Institutionen för design, inredningsarkitektur och visuell kommunikation (DIV)Sammanfattning : Solo is an eating scene for a single person. The aim is to break today’s traditional way of eating alone at a restaurant through a series of instruments, arranged in a specific order, combined with a set menu. The eating experience is a melody, conducted by the instruments. LÄS MER
10. Äta ensam eller i grupp? : Skillnader i måltidsupplevelser
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER