Sökning: "Kock"
Visar resultat 1 - 5 av 92 uppsatser innehållade ordet Kock.
1. Rekommendationers påverkan på konsumentbeteende : En kvantitativ studie av jämförelse mellan expert- och hållbarhetsrekommendationer inom livsmedelsbranschen
Magister-uppsats, Karlstads universitet/Handelshögskolan (from 2013)Sammanfattning : Previous research indicates that recommendations generally have a positive impact on consumer consumption, however, studies have primarily focused on industries such as film, dining and wine. This study examines the effects of various types of recommendations on consumer behavior within the food industry, where purchases tend to be routine and characterized by automated decision-making processes. LÄS MER
2. Intergenerational Continuity and Change:Exploring Succession Patterns, Decision-Making Factors, and Emerging Themes in Family Business Transitions
Master-uppsats,Sammanfattning : Background: Family businesses contribute significantly to global economies but face unique challenges, notably in succession planning and generational transitions. These challenges are amplified due to the interplay of personal relationships, emotions, and family dynamics. LÄS MER
3. En studie om sjuksköterskors erfarenheter av att vårda personer med demenssjukdom : en litteraturöversikt
M1-uppsats, Röda Korsets HögskolaSammanfattning : Bakgrund: Varje år insjuknar globalt tio miljoner människor i en demenssjukdom. Demens är ett syndromdär de kognitiva funktionerna gradvis försämras och orsakar en nedgång av personens kognitivaförmågor. LÄS MER
4. EVALUATION OF COHEN’S KAPPA AS TEST OF RELIABILITY BETWEEN COVID-19 PATIENT SURVEYS AND MEDICAL RECORDS
Master-uppsats, Uppsala universitet/Statistiska institutionenSammanfattning : Evaluating the statistical properties of Cohen’s κ, this thesis conducts a study of the reliability of patient surveys and medical records for mild cases of Covid-19. Using data collected from Uppsala University Hospital, right-tailed hypothesis testing is performed for the variables Hypertension, Lung disease, Fatigue, Dyspnea and loss of smell and/or taste. LÄS MER
5. ”Det var kniven som fick visa vägen” – kökslärarens förmåga att förmedla sitt hantverk till eleven
Magister-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER