Sökning: "Payment methods systems"
Visar resultat 1 - 5 av 33 uppsatser innehållade orden Payment methods systems.
1. Är bedrägeri inom svenska banker en utmaning? : En empirisk studie av riskhantering på bedrägerier inom de tre svenska storbanker
Kandidat-uppsats, Södertörns högskola/Institutionen för samhällsvetenskaperSammanfattning : Background and problem discussion: Frauds have increased drastically and changed in nature over the years. The risk management of fraud has become increasingly important and a tangible problem, especially in the Swedish banking sector where the incidence of fraud has increased significantly. LÄS MER
2. On the Viability of Digital Cash in Offline Payments
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Blekinge Tekniska Högskola/Institutionen för datavetenskapSammanfattning : Background. As the financial systems around the world become more digitized with the use of a card and mobile payments - we see a decrease in willingness to accept cash payments in many countries. These digital payments require a stable network connection to be processed in real-time. LÄS MER
3. The future of payment systems for public charging of electric vehicles in Sweden : An analysis of possibilities and challenges for a common payment system
Kandidat-uppsats, KTH/Industriell ekonomi och organisation (Inst.)Sammanfattning : The Swedish car fleet is currently amidst a transition of electrification. This increases the need for an extensive charging infrastructure, and thereby smoothly functioning payment methods for charging. LÄS MER
4. Metoder för att motverka värmestress hos slaktgrisar
Kandidat-uppsats, SLU/Department of Biosystems and Technology (from 130101)Sammanfattning : Grisar är högproducerande djur som är känsliga för värmestress. Klimatförändringarna leder till ökade perioder av värme och det är därför viktigt att finna applicerbara metoder som erbjuder grisarna kyla. Värmestress påverkar grisarnas välfärd och leder till en rad olika förändringar i det naturliga beteendet. LÄS MER
5. Total bacterial count as an attribute for raw milk quality
Kandidat-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : Milk is a nutritious food and at the same time a substrate where microorganisms thrive. Their metabolic impact can be useful in dairy fermentation, but the degradation of compounds within its habitat can also cause dairy food spoilage. LÄS MER